ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Kinds Of Kindness»: Βγήκε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Λάνθιμου με την Έμα Στόουν

«Kinds Of Kindness»: Βγήκε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Λάνθιμου με την Έμα Στόουν
Ο Γιώργος Λάνθιμος μένει πιστός στη μούσα του, Εμμα Στόουν και στη νέα του ταινία.  AP Photo/Thanassis Stavrakis

Δόθηκε στη δημοσιότητα από την Searchlight Pictures, το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Kinds Of Kindness» υπό τους ήχους του θρυλικού «Sweet Dreams» των Eurythmics. Ταυτόχρονα με τη βράβευση του «Poor Things» ο έλληνας εκπρόσωπος του Greek Weird Wave είχε ήδη στα «σκαριά» την επόμενη στην οποία πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με την Έμα Στόουν αλλά και με τον Γουίλεμ Νταφόε.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζέσι Πλέμονς, Μάργκαρετ Κουάλεϊ, Χονγκ Τσάου,, Τζο 'Αλγουιν, και Χάντερ Σάφερ.

Το σενάριο της ταινίας που είχε αρχικό τίτλο «And» και γυρίστηκε στα τέλη του 2022 στη Νέα Ορλεάνη, υπογράφουν ο Έλληνας δημιουργός και ο Ευθύμης Φιλίππου, με τον οποίο συνεργάστηκε στις ταινίες «Αστακός», «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού», «Άλπεις» και «Κυνόδοντας».

Το «Kinds of Kindness» είναι μια σπονδυλωτή ταινία που ενώνει ξανά την Στόουν με τους συμπρωταγωνιστές της στο «Poor Things», Γουίλεμ Νταφόε και Μάργκαρετ Κουάλεϊ καθώς και με τον ηθοποιό Τζο Άλγουιν από την «Ευνοούμενη».

Πρόκειται για την πέμπτη συνεργασία της Στόουν και του Γιώργου Λάνθιμου, μετά το «Poor Things», που χάρισε πριν από λίγες ημέρες στη διάσημη ηθοποιό το δεύτερο Όσκαρ Α′ Γυναικείου Ρόλου.

Η ταινία «Kinds of Kindness» τη διανομή της οποίας έχει αναλάβει η Searchlight, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ