ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λονδίνο: Ρωμαίος και Ιουλιέτα με τον Τομ Χόλαντ σε νέα θεατρική παράσταση

Λονδίνο: Ρωμαίος και Ιουλιέτα με τον Τομ Χόλαντ σε νέα θεατρική παράσταση

Ο ηθοποιός Τομ Χόλαντ

(AP Photo/Lee Jin-man)

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα» η νέα θεατρική παράσταση που θα ανέβει στο Λονδίνο με βασικούς πρωταγωνιστές τον Τομ Χόλαντ και την πρωτοεμφανιζόμενη Φραντζέσκα Ρίβερς.

Ανακοινώθηκε η πλήρης διανομή ρόλων για τη νέα θεατρική παραγωγή «Romeo and Juliet» (Ρωμαίος και Ιουλιέτα) στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου με την πρωτοεμφανιζόμενη Francesca Amewudah-Rivers να ενσαρκώνει την Ιουλιέτα στο πλευρό του Ρωμαίου της, τον οποίο υποδύεται ο Τοm Holland.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζέιμι Λόιντ και μαζί τους θα πρωταγωνιστήσουν, μεταξύ άλλων, οι Φρίμα Άτζεμαν Μίχαελ Μπάλογκουν Τομίγουα Έντουν και Ρέι Σεσάι.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που κάνω το ντεμπούτο μου στο Γουέστ Εντ ως Ιουλιέτα με την «Jamie Lloyd Company».

Είναι ένα όνειρο να συμμετέχω σε αυτή την ομάδα των απίστευτων καλλιτεχνών με τον Τζέιμι στο τιμόνι. Είμαι ενθουσιασμένη που θα προσφέρω μια νέα πνοή σε αυτή την ιστορία μαζί με τον Τομ και που θα υποδεχτώ ένα νέο κοινό στο θέατρο» ανέφερε σε δήλωσή της η πρωταγωνίστρια, η οποία είχε εμφανιστεί στο παρελθόν σε δύο σεζόν της σειράς του BBC «Bad Education» και σε τρεις ταινίες μικρού μήκους.

«Aνυπομονώ να ξεκινήσουμε και ξέρω ότι θα δημιουργήσουμε μαζί κάτι πραγματικά ξεχωριστό» είπε με τη σειρά του ο Τομ Χόλαντ.

Σύμφωνα με το Deadline, η παράσταση «Romeo & Juliet» ανεβαίνει στο «Duke of York's Theatre» από τις 11 Μαΐου έως τις 3 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ