ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

iHeartRadio Music Awards 2024: Βραβείο καινοτομίας στην Beyonce - Το παρέλαβε από τον Στίβι Γουόντερ

iHeartRadio Music Awards 2024: Βραβείο καινοτομίας στην Beyonce - Το παρέλαβε από τον Στίβι Γουόντερ

Η Βιγιονσέ την στιγμή που παραλαμβάνει το βραβείο της από τον Στίβι Γουόντερ

(AP Photo/Chris Pizzello)

Το κορυφαίο βραβείο «Innovator Award (Βραβείο Καινοτομίας)» δόθηκε στην Beyoncé κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των iHeartRadio Music Awards.

Το βραβείο παρέδωσε ο θρυλικός Στίβι Γουόντερ ο οποίος ευχαρίστησε την τραγουδίστρια που ενθαρρύνει τον κόσμο να γίνει καλύτερος.

«Σε ευχαριστώ πολύ Στίβι. Σε αγαπώ και σε τιμώ. Θέλω να σε ευχαριστήσω που άνοιξες το δρόμο για όλους μας» είπε όταν ανέβηκε στη σκηνή η σταρ για να συνεχίσει:

«Είναι τιμή μου να λαμβάνω αυτή την αναγνώριση από εσένα. Όποτε με ρωτάει κάποιος αν υπάρχει κάποιος που μπορώ να ακούω για το υπόλοιπο της ζωής μου, είσαι πάντα εσύ. Γι' αυτό σε ευχαριστώ, ο Θεός να σε ευλογεί» είπε ευχαριστώντας τον παράλληλα που έπαιξε φυσαρμόνικα στη διασκευή του «Jolene» της Ντόλι Πάρτον η οποία περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ «Cowboy Carter».

Στην συνέχεια η Beyoncé επικεντρώθηκε στην έννοια της καινοτομίας και στη δύναμη που απαιτείται για την επίτευξή της.

«Η καινοτομία ξεκινά με το όνειρο. Αλλά μετά πρέπει να το υλοποιήσεις και αυτός ο δρόμος μπορεί να είναι πολύ δύσκολος» ανέφερε.

«Το να είσαι καινοτόμος σημαίνει να βλέπεις αυτό που όλοι πιστεύουν ότι είναι αδύνατο. Σημαίνει επίσης να δέχεσαι κριτική, η οποία συχνά θα δοκιμάσει την ψυχική σου υγεία…θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλους τους καινοτόμους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους και την τέχνη τους στη δημιουργία αλλαγών. Σας ευχαριστώ για τις θυσίες σας, τις δυνατές φωνές σας και το ατρόμητο πνεύμα σας» είπε.

Ευχαρίστησε επίσης τον σύζυγό της Jay-Z και τα τρία παιδιά τους, καθώς και όλους τους καλλιτέχνες που την ενέπνευσαν μεταξύ των οποίων η Τρέισι Τσάπμαν, ο Πρινς, ο Γουόντερ και η Τίνα Τάρνερ, οι οποίοι «αψήφησαν κάθε ταμπέλα που τους έβαλαν. Σας ευχαριστούμε που πραγματοποιήσατε το όνειρό σας για να μπορέσουμε όλοι να σας ακολουθήσουμε» κατέληξε.

Όπως αναφέρει το Βillboard το «Cowboy Carter» αμέσως μετά την κυκλοφορία του στις 29 Μαρτίου σημείωσε αρκετά ρεκόρ σε μουσικές πλατφόρμες όπως στο Spotify που έγινε το άλμπουμ με τις περισσότερες ροές μέσα σε μία ημέρα για το 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ