ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

iHeartRadio Music Awards: H Σερ τιμήθηκε για την πολυετή συνεισφορά της στη μουσική

iHeartRadio Music Awards: H Σερ τιμήθηκε για την πολυετή συνεισφορά της στη μουσική

Η τραγουδίστρια Σερ κατά την διάρκεια της βράβευσης της 

(AP Photo/Chris Pizzello)

Για την πολυετή προσφορά της στη μουσική, και την ποπ κουλτούρα για περισσότερο από 7 δεκαετίες βραβεύθηκε η γνωστή τραγουδίστρια Σερ, κατά την διάρκεια της τελετής απονομής  των iHeartRadio Music Awards.

H Σερ ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre στο Λος 'Αντζελες για να παραλάβει το βραβείο της δηλώνοντας ότι νιώθει ευλογημένη και τυχερή για τους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί και έχουν μείνει μαζί της όλα αυτά τα χρόνια.

«Πρώτα απ' όλα, αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη και τυχερή με αυτό το βραβείο και αισθάνομαι τυχερή που έχω ανθρώπους που έχουν μείνει μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια» είπε στην αρχή της ομιλίας η Σερ, σύμφωνα με το Billboard.

«Συνήθως δεν μιλάω γι' αυτό, αλλά έχω πέσει κάτω τόσες πολλές φορές που δεν μπορείτε να το πιστέψετε» παραδέχτηκε.

«Με έχουν εγκαταλείψει οι δισκογραφικές μου εταιρείες και δεν μπορούσα να βρω δουλειά...έλεγαν: "Ω, έχει ξεπεραστεί τελείως". Αλλά ποτέ δεν άφησα το όνειρό μου. Να έχετε ένα όνειρο και να μην το εγκαταλείπετε ό,τι κι αν συμβεί. Αν έχετε ένα όνειρο και επιμείνετε σε αυτό, θα έχετε μια υπέροχη ζωή και κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει πραγματικότητα» συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ