ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Nadia Ali, η ατρόμητη Μουσουλμάνα pornstar προσεύχεται για τις αμαρτίες της αλλά...(vid)

Nadia Ali, η ατρόμητη Μουσουλμάνα pornstar προσεύχεται για τις αμαρτίες της αλλά...(vid)

Αν και για την πατρίδα καταγωγής της, το Πακιστάν, η Ali είναι persona non grata για κάποιους η 24χρονη ηθοποιός ερωτικών ταινιών κάνει μια σταυροφορία υπερασπιζόμενη το δικαίωμα της γυναίκας Μουσουλμάνας να είναι σεξουαλική.

Υπερασπιζόμενη τη θρησκεία της με έναν ιδιαίτερο, τολμηρό τρόπο, η Nadia Ali προκάλεσε οργή όταν γύρισε hardcore ερωτικές σκηνές φορώντας μαντίλα. Η παραδοσιακή ισλαμική αμφίεση ήταν και ο λόγος που απέκτησε δημοσιότητα καθώς με αυτές τις ερμηνείες της η Nadia Ali κατέρριψε ταμπού –ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ίδια. Σε παράλληλο χρόνο αδιαφόρησε για τις απειλές ζωής στο πρόσωπο της.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Refinery29 η Ali που ξεκίνησε από εξωτική χορεύτρια δύο και κάτι χρόνια πριν για να γίνει συνοδός και στη συνέχεια πρωταγωνίστρια αιρετικών πορνό διευκρινίζει όλες τις αντιφάσεις της καθημερινότητας της. Να, αποδέχεται ότι υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ της θρησκείας και της δουλειάς της ωστόσο οι οργασμοί της στην κάμερα είναι για εκείνη απλά ένα σκαλοπάτι για ανέλιξη στη βιομηχανία της ομορφιάς. Άλλωστε η ίδια προσεύχεται για τις αμαρτίες της στην οθόνη αλλά δεν μπορεί παρά να υπακούει στις ορμές και τη σεξουαλικότητα της.

Ωστόσο τώρα η Nadia Ali θα σταματήσει να γυρίζει πορνό. “Μετά από 20 σκηνές τα παράτησα. Όταν κατάλαβα ότι σε κάποια γυρίσματα προσπαθούσαν να παρουσιάσουν με άσχημο τρόπο τους ανθρώπους από τη Μέση Ανατολή αποφάσισα να λήξω την καριέρα μου στο πορνό” διευκρινίζει η ίδια.

“Μου πρότειναν να γυρίσω μια σκηνή όπου ένας λευκός Αμερικανός, ντυμένος σαν τον Ντόναλντ Τραμπ θα έκανε σεξ με μια μουσουλμάνα. Αισθάνθηκα πως με υποτιμούν και αποφάσισα πως αυτή δεν θα γινόταν η επόμενη δουλειά μου” διευκρινίζει.

Φορώντας χιτζάμπ στις ερωτικές της σκηνές, η Ali κατάφερε να γίνει γνωστή προκαλώντας με την τόλμη αλλά και το θράσος της. Ανεπιθύμητη και απαγορευμένη για την χώρα καταγωγής της η εγκατεστημένη στην Αμερική Ali δεν έχει δει την οικογένεια της εδώ και καιρό και γνώριζε ότι η αμφίεση της με χιτζάμπ θα ερμηνευόταν ως ύβρις από πολλούς Μουσουλμάνους.

Η ίδια ωστόσο δεν θεώρησε την πράξη της ποτέ ως πράξη ασέβειας καθώς η ίδια θέλει τη γυναίκα Μουσουλμάνα να είναι αυτοδιαχειριζόμενη, να νιώθει άνετα με τη σεξουαλικότητα της χωρίς την φορεσιά που περιορίζει τη θηλυκότητα της.

Επαναστάτρια με λόγο ή ατζέντα;

Η Ali σπάει τα στερεότυπα ένα ερωτικό χορό τη φορά από τότε που τρία χρόνια πριν ένας πελάτης στο κέντρο αισθητικής όπου δούλευε της πρότεινε να χορέψει ένα βράδυ σε ένα strip club. “Έβγαλα 500 δολάρια και αισθάνθηκα πολύ τυχερή. Είπα πως δεν θα επέστρεφα ποτέ ξανά στην παλιά μου ζωή” αναφέρει. H ενδυμασία της την έκανε κόκκινο πανί για το Ισλάμ και ιδιαίτερα δημοφιλή στις εταιρίες παραγωγής ερωτικού κινηματογράφου.

Ιδιαίτερη και τολμηρή περισσότερο από άλλες συναδέλφους της, η Ali όταν άρχισε να δέχεται απειλές για τη ζωή της γεμάτες μίσος στράφηκε στη θρησκεία της.

nadia ali1

“Είμαι θρησκευόμενη και προσεύχομαι τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα. Ένα από τα μεγαλύτερα αμαρτήματα για τη θρησκεία μου είναι η μοιχεία και αυτό που κάνω ως συνοδός είναι μία από τις μεγάλες αμαρτίες που δεν θα συγχωρεθούν και το γνωρίζω καλά, αλλά συνεχίζω να προσεύχομαι” λέει η ίδια.

Με την καριέρα της να είναι σε ένα σημείο κομβικό καθώς πολλές από τις εμφανίσεις της σε club για ενήλικες ακυρώνονται από το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον της, η Ali δεν φοβάται στο ελάχιστο. Απλά αποφάσισε να δημοσιοποιήσει με ειλικρίνεια την απαγορευμένη ιστορία της για να ενημερώσει το κοινό της ότι ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στο χώρο της αισθητικής.

Αποφασισμένη να καθιερώσει τον εαυτό της η Nadia Ali έχει χαιρετηθεί από πολλές γυναίκες αθρογράφους ως μια σταυροφόρος της γυναικείας σεξουαλικότητας πέρα από τα δεσμά της θρησκείας. Για άλλους είναι μια γυναίκα αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει τα πάντα για να γίνει διάσημη έχοντας τη δική της ατζέντα.

nadia ali3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ