ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Citizen: Νέο βιβλίο από τον Μπιλ Κλίντον για την ζωή του μετά την προεδρική θητεία

Citizen: Νέο βιβλίο από τον Μπιλ Κλίντον για την ζωή του μετά την προεδρική θητεία
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον (AP Photo/Petr David Josek)

Ένα νέο βιβλίο με τίτλο «CITEZEN», βρίσκεται στα «σκαριά» από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον 23 χρόνια μετά την αποχώρηση του από το Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.

Το βιβλίο σύμφωνα με το AP, θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου από τον εκδοτικό οίκο Alfred A. Knopf ο οποίος γέμισε τα ράφια και το 2004 με την αυτοβιογραφία του «My life».

Το βιβλίο «Citizen: My Life After the White House» θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις προεδρικές εκστρατείες της συζύγου του, Χίλαρι Κλίντον και τις απόψεις του για μια σειρά από γεγονότα όπως η εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου και ο πόλεμος στο Ιράκ.

«Ήξερα καθώς έμπαινα σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μου ότι θα κρατούσα τον απολογισμό με τον τρόπο που έκανα πάντα: Είναι οι άνθρωποι καλύτερα όταν παραιτείσαι από ό,τι όταν ξεκίνησες; Έχουν τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον; Είμαστε ενωμένοι αντί διχασμένοι;», ανέφερε ο Μπιλ Κλίντον σε δήλωσή του.

Books Bill Clinton citizen vivlio proin proedros ton ipa

Το βιβλίο με τίτλο CITIZEN θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο

(Alfred A. Knopf via AP)

«Είναι η ιστορία των 23 και πλέον χρόνων μου από τότε που έφυγα από τον Λευκό Οίκο, η οποία αφηγείται σε μεγάλο βαθμό μέσα από τις ιστορίες άλλων ανθρώπων που άλλαξαν τη ζωή μου, καθώς προσπάθησα να βοηθήσω να αλλάξει η δική τους, εκείνων που με στήριξαν, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αγάπησα και έχασα, και των λαθών που έκανα στην πορεία» συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ