ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κοιμήθηκε σε συναυλία των Rolling Stones η Γκουίνεθ Πάλτροου

Κοιμήθηκε σε συναυλία των Rolling Stones η Γκουίνεθ Πάλτροου

Η Γκουίνεθ Πάλτροου

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Η γνωστή ηθοποιός του Χόλυγουντ και επιτυχημένη επιχειρηματίας Γκουίνεθ Πάλτροου αποκοιμήθηκε ενώ βρισκόταν σε συναυλία των Rolling Stones.

Την αποκάλυψη έκανε ο αστέρας του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης Νικ Γκρίμσο στη Sun όταν ρωτήθηκε ποιες διασημότητες έχει εντοπίσει σε συναυλίες κατά την διάρκεια των χρόνων του την μουσική βιομηχανία.

Όπως ανέφερε ο Γκρίμσο η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κατά τη διάρκεια συναυλίας των Rolling Stones στην O2 Arena πριν από δώδεκα χρόνια, αποκοιμήθηκε.

«Εκεί που καθόμασταν, μπορούσαμε να δούμε τον Κρις Μάρτιν (σ.σ. σύζυγος της ηθοποιού) και την Γκουίνεθ Πάλτροου. 'Ωστόσο, το πράγμα βελτιώθηκε γιατί καθώς η συναυλία προχωρούσε, η Πάλτροου κοιμόταν. Κοιμόταν βαθιά» είπε ο ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός του BBC. «Ενώ ο Μικ Τζάγκερ, σαν 75χρονος, τα έδινε όλα εκεί κάτω, εκείνη του έδινε τα ροχαλητά της».

Σημειώνεται ότι η σταρ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι προσπαθεί να κοιμάται περίπου δέκα ώρες κάθε μέρα.

Επίσης στην εκπομπή «Hot Ones» παραπονέθηκε για άλλους καλεσμένους που αποκοιμιούνται στις δικές της παραγωγές. Και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ο οποίος κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας «Emma» στον Λευκό Οίκο το 1996.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ