ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το πρώτο ελληνικό γαστρονομικό νερό ήρθε για να απογειώσει τις dining εμπειρίες μας

Το πρώτο ελληνικό γαστρονομικό νερό ήρθε για να απογειώσει τις dining εμπειρίες μας

Το premium μ. Artisan Water

To premium μ. Αrtisan Water, ένα ελληνικό gastro – lifestyle νερό, ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που απολαμβάνουμε τις γαστρονομικές μας περιπέτειες.

Το νερό εδώ και κάποιο διάστημα διεκδικεί τη δική του περίοπτη θέση στη γαστρονομία, περνώντας δυναμικά από το ρόλο του απλώς παριστάμενου στο ρόλο του δυναμικά συμμετέχοντος. Έτσι η στιγμή είναι σίγουρα εξαιρετικά σωστή για ένα ελληνικό γαστρονομικό νερό να κατακτήσει την καρδιά και τη γευστική μας παλέτα.

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε χθες στον κόσμο της γαστρονομίας σε ένα exclusive dinner στο Delta Restaurant, το μοναδικό 2άστερο εστιατόριο της χώρας μας. Στο πλαίσιο ενός ιδιαίτερου pairing με το premium μ. Artisan Water, γεύσεις από το νέο μενού του εμβληματικού εστιατορίου ταξίδεψαν τους εκπροσώπους των media σε ένα συναρπαστικό dinner που τα είχε όλα.

A3-Galland-Delta-2794-OK_new.jpg

To Delta Restaurant, βραβευμένο για το 2023 με δύο αστέρια Michelin και ένα Green Star for Sustainable Gastronomy, είναι ένα εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας υψηλής γαστρονομίας που ξεκίνησε τη λειτουργία του από το Δειπνοσοφιστήριον στο Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) τον Ιούλιο του 2021. Το Delta δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με στόχο να αποτελέσει έναν πρότυπο γαστρονομικό προορισμό αντάξιο των υψηλών προδιαγραφών του ΚΠΙΣΝ, αναδεικνύοντας συγχρόνως την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο.

20240409_203735.jpg

Το exclusive μενού της βραδιάς επιμελήθηκαν οι επικεφαλής chef του εστιατορίου Γιώργος Παπαζαχαρίας και Θάνος Φέσκος με έμφαση στην μινιμαλιστική τελειότητα, την αξιοποίηση τοπικών πρώτων υλών, καθώς και μικρών τοπικών παραγωγών. Αριστοτεχνικό και μοναδικής αγνότητας, το premium μ. Artisan Water σε φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό, πρεσβεύει την artisan φιλοσοφία και ολοκληρώνει τη γαστρονομική εμπειρία κάθε γεύματος. Η μοναδικά φινετσάτη του γεύση έδεσε τέλεια με το εικονιζόμενο βρώσιμο λουλούδι Cala που μέσα του έκλεινε αστακό και σως από περγαμόντο, αλλά και με το «φύλλο» από αχλάδια σε ζύμωση γεμισμένο με Iberian χοιρινό και βασιλικό.

m.-Artisan-Water-(2).jpg

Με χαρακτήρα σύγχρονο και δυναμικό, το premium μ. Artisan Water δημιουργεί μια νέα κατηγορία και συστήνεται στο κοινό του, με έμφαση στη λεπτομέρεια, πρεσβεύοντας την artisan πλευρά σε κάθε του πτυχή. Mε υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά και χαρακτηριστικά, αποτελεί ένα αριστοτεχνικό δημιούργημα που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε περίσταση, όπως ένα fine dining pairing με αγαπημένες γεύσεις και υφές.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό, το κατάλληλο νερό έχει τη δύναμη να αναδείξει τα συστατικά κάθε πιάτου και να υπογραμμίσει τις γεύσεις που θα συναντήσουμε σε κάθε στάδιο της γευσιγνωσίας. To water pairing αποτελεί μια δυναμική γαστρονομική τάση που ενισχύει την απόλαυση – για το μενού, για το κρασί, για όλη την εμπειρία που απολαμβάνουμε με όλες μας τις αισθήσεις. Έτσι το πρώτο ελληνικό γαστρονομικό νερό καταφθάνει στο κατάλληλο timing για να κατακτήσει το δικό του κομμάτι στην προσωπική μας απόλαυση.

20240409_223008.jpg

Οι ρόλοι είναι σπουδαίοι και μοιρασμένοι: το ανθρακούχο νερό καθαρίζει την γευστική μας παλέτα και ταιριάζει ιδανικά με τις πιο σύνθετες γευστικές επιλογές, που γεμίζουν τον ουρανίσκο με την πολυπλοκότητα των γεύσεων και των εντάσεών τους. Αντίστοιχα, το φυσικό μεταλλικό νερό θα συνοδεύσει επάξια τις πιο απαλές και φινετσάτες γεύσεις.

Το premium μ. Artisan Water σε φυσικό μεταλλικό και sparkling συνοδεύει κάθε στάδιο, χάρη στην καθαρή, αγνή γεύση του, ενώ παράλληλα, με τον δροσιστικό του χαρακτήρα, προσφέρει υψηλή αισθητική σε όλα τα επίπεδα και κατακτάει επάξια τον κόσμο της γαστρονομίας.

20240409_201139.jpg

Η ανώτερη ποιότητα

Μια εκλεκτή απόλαυση με ισορροπημένο χαρακτήρα, χωρίς καμία επεξεργασία και ανθρώπινη παρέμβαση, το μ. Artisan Water εμφιαλώνεται φυσικά και προέρχεται απευθείας από την πηγή. Ξεχωρίζει για την καθαρότητα, την ανώτερη ποιότητα και τον εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα. Χάρη στο μοναδικό γευστικό του προφίλ, στη σύνθεση των ορυκτών και το αλκαλικό του ph (8), που του προσδίδουν αυτήν την απαλή γεύση, γίνεται αμέσως η αγαπημένη επιλογή όλων των βραβευμένων εστιατορίων και chef.

20240409_202721.jpg

To ιδιαίτερο design

Διατίθεται σε μια εμβληματική φιάλη που αντιπροσωπεύει το σύγχρονο design, με minimal χαρακτήρα και αισθητική, ώστε να σταθεί με κύρος σε εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών κι απαιτήσεων. Το premium μ. Artisan Water βρίσκεται σε κάθε upscale σημείο εστίασης, που προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες εκλεκτής ποιότητας. Παρουσιάζεται σε μοντέρνα γυάλινη φιάλη, με σκοπό να τοποθετηθεί στο κέντρο του τραπεζιού και να ολοκληρώσει αρμονικά κάθε γεύμα, κάθε επιλογή και κάθε κουζίνα. Γιατί πλέον η γαστρονομία ξεκινά από μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ