ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Mάλια Ομπάμα δεν πρέπει να περνάει καλά και να κάνει twerking. Σωστά;

Η Mάλια Ομπάμα δεν πρέπει να περνάει καλά και να κάνει twerking. Σωστά;

Λάθος. Η 18χρονη Μάλια Ομπάμα λίγο μετά την αποφοίτηση της από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και πριν γίνει μια σπουδάστρια στο Χάρβαρντ αποφάσισε να κάνει ό,τι κάνουν οι φίλες και συνομήλικες της. Να δώσει το παρόν στο μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza που κάθε χρόνο ενθουσιάζει την πόλη της, το Σικάγο.

Σε ένα video που έγινε viral η 18χρονη πρωτότοκη κόρη του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ δείχνει να διασκεδάζει όπως οφείλει ένα κορίτσι λίγο μετά την εφηβεία και να επιδίδεται στιγμιαία σε ένα αστείο “twerking”.

H Μάλια Ομπάμα φαίνεται να σηκώνει το δεμένο στη μέση της hoodie για να δείξει τους γοφούς και το σορτσάκι της τη στιγμή που στο συνέδριο των Δημοκρατικών ο πατέρας της εξήρε την Χίλαρι Κλίντον.

Η επιλογή της έφηβης κόρης των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα ήταν εύλογη για οποιονδήποτε έχει περάσει από αυτή την ηλικία και την έχει ζήσει όπως ορίζει η ανεμελιά της ωστόσο τα social media βρήκαν ασυγχώρητη τη συμπεριφορά της.

Το δικαίωμα στην κανονικότητα

Με κάποιους να χαρακτηρίζουν το χορό της “ανεπίτρεπτο”, ακόμη και “ενοχλητικό” τα νεοσυντηρητικά μυαλά οργίασαν για αυτό το “οργιώδες” ξύπνημα της 18χρονης Ομπάμα.

Με την προεκλογική περίοδο να κορυφώνεται η Μάλια Ομπάμα έγινε βορά στις μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις αν και τα media που σέβονται τον ευατό τους υπερασπίστηκαν το χορό και την ανεμελιά της Μάλια Ομπάμα μα την Independent να σχολιάζει ότι “δεν είναι κανενός δουλειά το τι θα κάνει και πως θα διασκεδάσει η κόρη του Ομπάμα”.

Η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, Μαλία θα σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ξεκινώντας τα μαθήματά της από το φθινόπωρο του 2017, έπειτα από μια ανάπαυλα ενός έτους μετά την φετινή αποφοίτησή της ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος λίγο καιρό πριν ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων της καθώς τόσο ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος όσο και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σπούδασαν στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Δεν έχει καν συμπληρώσει ένα μήνα από τα 18α γενέθλια της και η Μάλια Ομπάμα που έγινε από κορίτσι γυναίκα μέσα στο Λευκό Οίκο μοιάζει να είναι καταδικασμένη να επικρίνεται για πάντα.

Υπάρχουν περισσότερες από 17 εκατομμύρια αναζητήσεις στη Google για τη Μάλια με περίπου τις μισές για τη 15χρονη αδελφή της Σάσα.

134891 307903

Στο βίντεο που τραβήχτηκε στο Lollapalooza η Μάλια Ομπάμα διασκεδάζει, χαμογελάει, χορεύει. Η ιδέα ότι μια νέα γυναίκα μπορεί να απολαμβάνει τη ζωή της ενοχλεί με την New York Post να εξοργίζεται και το τηλεοπτικό δίκτυο του ABC να παρενοχλεί έναν νεαρό για να μπορέσει να "εκθέσει" ακόμη περισσότερο τη χαριτωμένη και πολύ κανονική για την ηλικία Μάλια Ομπάμα που περιμένει πως και πως να ζήσει μια ζωή χωρίς σωματοφύλακες που θα της επιτρέπουν (ή όχι) να βγάζει ένα selfie της ζωής της.

Get a life λένε και μιλάνε σωστά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ