ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η πρώτη έκθεση ζωγραφικής του γιου της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι

Η πρώτη έκθεση ζωγραφικής του γιου της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι

Η Μαντόνα

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Την πρώτη ατομική του έκθεση στο Design District του Μαϊάμι εγκαινίασε ο γιος της Μαντόνα και του σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, Ρόκο.

Η έκθεση, με τίτλο «Pack A Punch», περιλαμβάνει 20 πορτρέτα που αποτυπώνουν αθλητές του Muay Thai εμπνευσμένα από ένα πρόσφατο ταξίδι που έκανε ο Ρόκο στην Ταϊλάνδη.

«Προφανώς είμαι λίγο νευρικός, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά και τον χώρο. Είμαι ευγνώμων που το πραγματοποιώ» είπε ο μεγάλος γιος της Μadonna στην εφημερίδα Μiami Ηerald και πρόσθεσε.

«Είχα την τύχη να βρω τον χώρο, οπότε άδραξα την ευκαιρία».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η βασίλισσα της ποπ ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο Μαϊάμι στο πλαίσιο της περιοδείας της «Celebration Tour». Εκτός από την ίδια στην έκθεση βρέθηκαν η Γκλόρια Εστέφαν με την οικογένειά της, η Λόρεν Χαουρέγκι και ο Ντιουκ Ράιλι μεταξύ άλλων.

Ο ζωγράφος δήλωσε επίσης ότι ανυπομονεί για διάφορα μελλοντικά του έργα.

«Αυτή είναι η αρχή ενός πολύ μεγαλύτερου ταξιδιού» είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαντόνα, έφτασε στα εγκαίνια με καθυστέρηση 30 λεπτών φορώντας ένα σμαραγδένιο πράσινο κοστούμι, ένα λευκό καουμπόικο καπέλο και ένα χαμόγελο καθώς την υποδεχόταν ο γιος της.

Συνοδευόταν από αρκετούς σωματοφύλακες οι οποίοι δεν άφηναν κανένα να πλησιάσει και να φωτογραφηθεί μαζί της όσο παρακολουθούσε την έκθεση.

Όταν ένας άντρας ζήτησε από τη Μαντόνα μια φωτογραφία, εκείνη γύρισε προς το μέρος του και του είπε: «Μόνο για ένα εκατομμύριο δολάρια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ