ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάικλ Τζέι Φοξ: Τη δεκαετία του '80 για να γίνεις διάσημος έπρεπε να έχεις ταλέντο

Μάικλ Τζέι Φοξ: Τη δεκαετία του '80 για να γίνεις διάσημος έπρεπε να έχεις ταλέντο

O Μάικλ Τζ. Φοξ

AP Photo/George Walker IV

Την διαφορά ανάμεσα στη διασημότητα της δεκαετίας του '80 και τη σημερινή επεσήμανε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός Μάικλ Τζέι Φοξ. 

Όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1980 μετά τους ρόλους του στις ταινίες Family Ties και Back to the Future ήταν πολύ πιο δύσκολο να γίνει κανείς διάσημος τότε σε σχέση με το σήμερα που υπάρχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Φοξ θυμήθηκε ότι κάποιος του είπε ότι ήταν «διάσημος της δεκαετίας του '80», γεγονός που τον έκανε να συνειδητοποιήσει τις διαφορές μεταξύ της επίτευξης της φήμης τότε και τώρα.

Αργότερα τον ρώτησαν αν πίστευε ότι το να γίνει διάσημος τότε ήταν πιο δύσκολο από ό,τι σήμερα.

«Λοιπόν, έπρεπε να είσαι ταλαντούχος. Αυτό βοηθούσε», απάντησε.

«Συνηθίζαμε να σπάμε τον κώλο μας, τους μυς μας στην υποκριτική και να παρακολουθούμε άλλους ηθοποιούς και να καθόμαστε με άλλους ηθοποιούς και να μιλάμε για την υποκριτική και να συζητάμε γι' αυτήν», συνέχισε ο Φοξ. «Ποιο είναι το πουλόβερ που φοράς; Και ποιο είναι αυτό το χορευτικό βήμα; Και είσαι ο πιο διάσημος άνθρωπος στον κόσμο».

Ο Φοξ δεν έχει παίξει από το 2020, επειδή η νόσος του Πάρκινσον τον δυσκόλευε όλο και περισσότερο να θυμάται τους διαλόγους.

Ο πρωταγωνιστής του Back to the Future, ο οποίος σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις, χειροκροτήθηκε όρθιος τον Φεβρουάριο όταν εμφανίστηκε στα Baftas για να παρουσιάσει ένα βραβείο.

Ο Φοξ διαγνώστηκε με την πάθηση το 1991, σε ηλικία 29 ετών, αλλά δεν το ανακοίνωσε δημοσίως παρά μόνο επτά χρόνια αργότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ