ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η αναφορά της Τέιλορ Σουίφτ στην Πάτι Σμιθ και η αναπάντεχη απάντηση

Η αναφορά της Τέιλορ Σουίφτ στην Πάτι Σμιθ και η αναπάντεχη απάντηση

Η Πάτι Σμιθ

AP Photo/Jeff Christensen

Την συγκίνησή της για την αναφορά της Τέιλορ Σουίφτ στην Πάτι Σμίθ σε τραγούδι της εξέφρασε η Αμερικανίδα τραγουδοποιός και θρύλος της garage rock. 

Πρόκειται για το τραγούδι «The Tortured Poets Department» στο νέο άλμπουμ της Σουίφτ, σε στίχο του οποίου αναφέρεται στον Σμιθ και τον ποιητή Ντύλαν Τόμας στον στίχο.

Ο επίμαχος στίχος

«I laughed in your face and said: You’re not Dylan Thomas, I’m not Patti Smith. This ain’t the Chelsea Hotel. We’re modern idiots».

«Γέλασα μπροστά σου και είπα: Δεν είσαι ο Ντύλαν Τόμας, δεν είμαι η Πάτι Σμιθ / Αυτό δεν είναι το ξενοδοχείο Τσέλσι / Είμαστε σύγχρονοι ηλίθιοι».

Το «ευχαριστώ»

Η Πάτι Σμιθ αντέδρασε στην αναφορά του ονόματός της στο τραγούδι με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια φωτογραφία της στην οποία εμφανίζεται να διαβάζει Ντίλαν Τόμας.

«Συγκινήθηκα που με αναφέρουν από κοινού με τον μεγάλο Ουαλό ποιητή Ντίλαν Τόμας. Ευχαριστώ Τέιλορ» έγραψε.

Εκτιμάται ότι το τραγούδι αναφέρεται στη βραχύβια σχέση της Τέιλορ Σουίφτ με τον Μάτι Χίλι των 1975. Το σχόλιό της για τη Σμιθ και τον Ντίλαν ερμηνεύεται ως αναφορά στον φροντμαν των 1975 και στον εαυτό της με την έννοια ότι οι δυο τους δεν πρέπει να παίρνουν τους εαυτούς τους τόσο στα σοβαρά..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ