ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαρίνα Σάττι πριν τον τελικό της Eurovision: «Ελπίζω να δώσουμε το κάτι παραπάνω»

Μαρίνα Σάττι πριν τον τελικό της Eurovision: «Ελπίζω να δώσουμε το κάτι παραπάνω»

Η Μαρίνα Σάττι στους προημιτελικούς της Eurovision

AP Photo/Martin Meissner

Εμφανώς συγκινημένη εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι στις τελευταίες της δηλώσεις λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision.

«Είναι πολλά τα συναισθήματα. Και στεναχώρια που τελειώνει όλο αυτό. Εντάξει, όλες αυτές τις τελευταίες μέρες έχουν υπάρξει πάρα πάρα πολύ απαιτητικές. Είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ. Έχουμε κάνει αρκετές πρόβες» είπε στην ΕΡΤ λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού της Eurovision 2024 η Μαρίνα Σάττι.

«Είμαστε όλοι συγκινημένοι που τελειώνει αυτό το ταξίδι»

«Η ατμόσφαιρα μέσα στην αρένα είναι πάρα πολύ θερμή, πάντα με τον κόσμο. Είναι πολύ σύντομο, πολύ γρήγορο όλο αυτό που συμβαίνει κάθε φορά. Προσπαθώ κάπως να πιαστώ από τις στιγμές και να θυμάμαι, αλλά περνάει πάρα πολύ γρήγορα. Ελπίζω να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε σχέση με τις προηγούμενες φορές».

«Είμαστε όλοι αρκετά συγκινημένοι που τελειώνει όλο αυτό το ταξίδι και μεταξύ μας που ήμασταν για πάρα πολύ καιρό όλοι μαζί δεμένοι. Και μαζί σας, με όλους εσάς που είμαστε αυτές τις μέρες εδώ και ελπίζουμε να τελειώσει γιορτινά όλη αυτή η εμπειρία» είπε η Μαρίνα Σάττι.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ κι εγώ προσωπικά για τη στήριξη. Ήταν ένα πάρα πάρα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι για μένα όλο αυτό. Από όλες τις απόψεις. Και καλλιτεχνικά και προσωπικά η περίοδος αυτή των τελευταίων μηνών».

«Ειλικρινά όμως, αυτό που κρατάω πιο πολύ απ' όλα είναι αυτή η σχέση που έχει δημιουργηθεί με τον κόσμο, αυτή η στήριξη, η αγάπη, η χαρά. Ελπίζουμε κι εμείς να ανταποδώσουμε πραγματικά τώρα με την παρουσία μας» κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ