Eurovision 2024: Συγχαρητήρια Νετανιάχου στην Γκολάν - «Μας γιούχαραν και εμείς φωνάξαμε 12 πόντοι»
H τραγουδίστρια Έντεν Γκολάν, η οποία εκπροσώπησε το Ισραήλ στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision
AP Photo/Martin MeissnerΤην τραγουδίστρια Έντεν Γκολάν, η οποία εκπροσώπησε το Ισραήλ στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, κατακτώντας την πέμπτη θέση, συνεχάρη ο πρωθυπουργός της χώρας Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου τηλεφώνησε στην Έντεν Γκολάν προκειμένου να της δώσει συγχαρητήρια για την πορεία της στην Eurovision, η οποία μάλιστα απέσπασε υψηλή βαθμολογία από το κοινό για το τραγούδι «Hurricane». Ωστόσο, η τραγουδίστρια δέχτηκε και «πυρά» τόσο από το πλήθος όσο και από συναδέλφους της, με αφορμή τον πόλεμο στη Γάζα.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έκανε μια ανάρτηση στο X, στην οποία έχει βιντεοσκοπήσει την στιγμή που πραγματοποιεί μια βίντεο-κλήση στην Γκολάν, για να την συγχαρεί.
Μάλιστα, συνοδεύει το βίντεο με την εξής λεζάντα: «Φώναξαν «boo's» (σ.σ. γιουχαρίσματα) κι εμείς φωνάξαμε «douze»(σ.σ. δηλαδή 12 στα γαλλικά, κατά το «douze points», δώδεκα πόντοι). Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε», είπε ο Νετανιάχου στην νεαρή τραγουδίστρια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι - «Ήταν μια τρομερή εμπειρία»
«Αλλάζω συσκευή»: Έως 30/09 η υποβολή αιτήσεων - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
05:00
Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης: Ποια είναι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
04:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών από σήμερα Τρίτη έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου
03:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις στο πρόγραμμα - Τα κριτήρια
02:00