ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αθηνά Ωνάση: Ποιος είναι ο άντρας που θα παλέψει μαζί της ενάντια στον Ντόντα

Αθηνά Ωνάση: Ποιος είναι ο άντρας που θα παλέψει μαζί της ενάντια στον Ντόντα

Έτοιμη να διεκδικήσει το χρυσό στην αντιμαχία της με τον πρώην σύζυγο της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο μοιάζει να είναι η τελευταία Ωνάση, Αθηνά που δεν θα δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς του Ρίο για να παρακολουθήσει τον σύζυγο της.

Σύμφωνα με την Page Six της New York Post, η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ζητάει τις νομικές συμβουλές και τη συνδρομή ενός από τους εμβληματικότερους δικηγόρους των ΗΠΑ σε πολύκροτες υποθέσεις διαζυγίων.

Ο 77χρονος Robert Cohen ειδικεύεται στα διαζύγια των διασήμων έχοντας εκπροσωπήσει στο παρελθόν την Ιβάνα Τραμπ (πρώην σύζυγο του υποψήφιου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ) αλλά και τον Κρις Ροκ σημειώνει η Post. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Julia Marsh ο ο δικηγόρος βρέθηκε στις αρχές αρχές της εβδομάδας στο Βέλγιο, όπου κατοικεί η Αθηνά Ωνάση, για να ξεκινήσουν τον πόλεμο ενάντια στον άντρα που την πρόδωσε.

Σύμφωνα με όσα ήδη έχουν γίνει γνωστά η πρώτη ακροαματική διαδικασία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16η του Ιούνη, στις Βρυξέλλες παρουσία μόνο των εν διαστάσει συζύγων και των δικηγόρων τους.

Εκεί, η Ωνάση κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στον Ντόντα και απαίτησε το “πάγωμα” των κοινών τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούσε με τον σύζυγο της, ένα αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Επιπλέον απαγορεύτηκε ρητά η οποιαδήποτε μετατροπή στους τίτλους της κοινής ακίνητης περιουσίας τους και η κληρονόμος επιμένει στο προγαμιαίο συμβόλαιο που ορίζει ότι, σε περίπτωση διαζυγίου, ο Ντόντα δικαιούται το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου.

Η αντιμαχία διαφαίνεται σκληρή, σχολιάζουν τα δημοσιεύματα, με το επόμενο ραντεβού ενώπιον του δικαστηρίου να έχει οριστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Πρωτοδικείο των Βρυξελλών.

1222516 athina onassis et son mari doda ont 950x0 2

Ποιός είναι ο δικηγόρος της κληρονόμου

Ο Robert Cohen είναι ένας από τους κορυφαίους δικηγόρους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έχει διατελέσει επικεφαλής νομικός σύμβουλος σε πολλές από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές υποθέσεις διαζυγίων στην Αμερική. Ο κ Cohen αντιπροσωπεύει τακτικά πολλούς από τους πιο επιτυχημένους επαγγελματίες του θεάματος και των επιχειρήσεων στις νομικές τους διενέξεις.

Περιζήτητος λέκτορας σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και συγγραφέας σε θέματα που αφορούν στο διαζύγιο ο Cohen είναι από το 2003 επίκουρος καθηγητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια Νομική Σχολή, όπου διδάσκει την περιώνυμη "Ανατομία ενός διαζυγίου."

Υπερασπιζόμενος την δύναμη της κατανόησης και του συμβιβασμού, ο Robert Cohen έκανε αίσθηση όταν έδωσε στην κυκλοφορία από τις εκδόσεις Simon & Schuster το βιβλίο του "Reconcilable Differences" που θεωρήθηκε ότι είναι ένα μανιφέστο κατά του διαζυγίου.

Ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες νομικής για τους New York Times και την Wall Street Journal ο Cohen είναι ένα οπλοστάσιο στη διάθεση της Αθηνάς Ωνάση.

Ο Robert Cohen ζει με τη σύζυγό του στην πόλη της Νέας Υόρκης και έχει τέσσερα ενήλικα παιδιά.

COHEN copy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ