ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Φωτογραφίες με τη μέλλουσα μαμά ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια likes

Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Φωτογραφίες με τη μέλλουσα μαμά ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια likes

Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ σε τρυφερό ενσταντανέ

Jordan Strauss/Invision/AP

Η μέλλουσα μαμά Χέιλι Μπίμπερ πόζαρε μαζί με το σύζυγό της Τζάστιν Μπίμπερ για μια σειρά τρυφερών φωτογραφιών, τις οποίες στην συνέχεια κοινοποίησε ο Καναδός σταρ σε ανάρτησή του στο Instagram. Μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια likes.

Το διάσημο ζευγάρι φωτογραφήθηκε ντυμένο casual με το μοντέλο να αποκαλύπτει την φουσκωμένη κοιλίτσα της ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα μοιράζονται ένα φιλί.

https://www.instagram.com/p/C7Va9iiRbFs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Χέιλι αναδημοσίευσε την ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και την συνόδευσε με την λεζάντα «Μαμά και Μπαμπάς».

Να σημειωθεί ότι στις 9 Μαΐου, αποκάλυψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι πρόκειται να γίνουν γονείς αφού ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους αιφνιδιάζοντας τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Μετά την ανακοίνωση μια πηγή είπε στο People πως «έχουν ένα όνομα που πιστεύουν ότι είναι τέλειο» για το μωρό και «ανυπομονούν για τον ερχομό του».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις 7 Ιουλίου 2018 και παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ