ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σε ρόλο κηπουρού ο Ντέιβιντ Μπέκαμ – Τι ζητούν οι θαυμαστές του ποδοσφαιριστή από το BBC

Σε ρόλο κηπουρού ο Ντέιβιντ Μπέκαμ – Τι ζητούν οι θαυμαστές του ποδοσφαιριστή από το BBC

Ο πρώην ποδοσφαιριστής David Beckham 

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Οι ικανότητες του πρώην ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ στην κηπουρική έχουν προκαλέσει την έντονη επιθυμία των θαυμαστών του να τον δουν να αναλαμβάνει σχετική τηλεοπτική εκπομπή.

Μάλιστα οι θαυμαστές του Ντέιβιντ Μπέκαμ ζητούν από το BBC να δώσει στον ποδοσφαιριστή τη δική του εκπομπή κηπουρικής.

Αφορμή για την προτροπή των θαυμαστών του πρώην ποδοσφαιριστή να ασχοληθεί με εκπομπή που αφορά την κηπουρική στάθηκε ένα βίντεο που ανάρτησε ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας.

Στο βίντεο εμφανίζεται να φυτεύει έναν θάμνο τριανταφυλλιάς στον κήπο της εξοχικής κατοικίας του στο Κοτσγουολντς της Αγγλίας.

Στο βίντεο που κατέγραψε η σύζυγός του Βικτόρια Μπέκαμ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φορώντας τζιν και καπέλο φυτεύει τον θάμνο. Στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram, ο ποδοσφαιριστής αυτοαποκαλείται «κηπουρός Ντέιβ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπέκαμ δείχνει τις ικανότητές του στην κηπουρική. Οι αναρτήσεις του για την κηπουρική έχουν συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο likes, με τους θαυμαστές να λένε στον σταρ ότι είναι ο «influencer κηπουρικής που ποτέ δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν».

«Η συνέχεια στο BBC four, «Κηπουρική με τους Μπέκαμ» έγραψε θαυμαστής του ποδοσφαιριστή. «Μπορούμε να έχουμε ένα ριάλιτι με εσένα και τη Βικτόρια να ασχολείστε μόνο με την κηπουρική;» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο.

Άλλοι θαυμαστές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον ποδοσφαιριστή που «είναι θετικός και κάνει τον κόσμο καλύτερο».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μπέκαμ αποκάλυψε ότι η φιλία του με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου άνθισε λόγω της αμοιβαίας αγάπης τους για τη μελισσοκομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ