ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ: Επίμαχο video ρίχνει λάδι στη φωτιά ενός πολύκροτου διαζυγίου

Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ: Επίμαχο video ρίχνει λάδι στη φωτιά ενός πολύκροτου διαζυγίου

Υπήρξε νηνεμία, σήμερα όμως τα πάντα μοιάζουν να παίρνουν τη γνωστή, σκληρή τροπή όπως και είχαν ξεκινήσει.

Αν και την Παρασκευή η Άμπερ Χερντ δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει όπως είχε κληθεί για την εκδίκαση της υπόθεσης του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ, σήμερα ένα video που φέρνει στη δημοσιότητα το ΤΜΖ φέρνει το παιχνίδι υπέρ της.

Στο video που μαγνητοσκόπησε η ίδια η Χερντ ο Τζόνι Ντεπ είναι μεθυσμένος και επιθετικός. Χτυπάει ντουλάπια της κουζίνας, βάζει ένα ποτήρι κρασί και στο τέλος μοιάζει να επιτίθεται στην ίδια.

Το θυελλώδες, πολύκροτο διαζύγιο του θα έχει αρκετά επεισόδια ακόμη, λένε όλοι καθώς το οπτικοακουστικό αυτό απόσπασμα μοιάζει να ισχυροποιεί την Χερντ που έχει κατηγορήσει τον Τζόνι Ντεπ για βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό εναντίον της.

Πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του 53χρονου ηθοποιού τόνισαν στο ΤΜΖ πως το βίντεο έχει υποστεί μεγάλη επεξεργασία ισχυριζόμενες ότι υπάρχουν στιγμιότυπα όπου η Χερντ φαίνεται να του χαμογελάει και να τον προκαλεί.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι το video είναι μια καταφανής παγίδα της ηθοποιού εις βάρος του Ντεπ.

Σύμφωνα με το TMZ το video μάλλον δεν μπορεί να σταθεί ως αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο ωστόσο, όλα όσα καταγράφτηκαν κάνουν ισχυρότερη την θέση της Χερντ έναντι του Ντεπ.

Nωρίτερα μέσα στην εβδομάδα το ΤΜΖ ανέφερε ότι η 30χρονη Χερντ έδωσε το δικό της "σόου, μέσα στην υστερία" όταν και κλήθηκε να συναντήσει τη νομική ομάδα του εν διαστάσει συζύγου της.

page 1

Η 30χρονη "έφτασε με καθυστέρηση δύο ωρών στα γραφεία, αρνήθηκε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση, ούρλιαζε και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αρνούνταν να καταθέσει" αναφέρει η ιστοσελίδα. "Η Χερντ αρνήθηκε κατηγορηματικά να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικηγόρων του ηθοποιού, ενώ δεν δέχθηκε να παραδώσει τα έγγραφα που είχε ζητήσει η νομική ομάδα του εν διαστάσει συζύγου της" προσθέτει.

Στο πρόσφατο παρελθόν η Χερντ είχε κατηγορήσει δημοσίως τον ηθοποιό ότι την κακοποιούσε. Ο ίδιος διέψευσε τις κατηγορίες με την πρώην σύζυγο του, Βανέσα Παραντί, την κόρη του και πολλούς φίλους και συνεργάτες του να υπερασπίζονται τον σταρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ