ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μήνυμα ειρήνης και αγάπης από τον Σερ Ρίνγκο Σταρ ανήμερα των γενεθλίων του

Μήνυμα ειρήνης και αγάπης από τον Σερ Ρίνγκο Σταρ ανήμερα των γενεθλίων του

Ο Ringo Starr 

(AP Photo/Chris Pizzello)

Μήνυμα αγάπης και ειρήνης έστειλε ο Σερ Ρίνγκο Σταρ ανήμερα των γενεθλίων του κατά την διάρκεια εκδήλωσης στην Καλιφόρνια.

Ο Σερ Ρίνγκο Σταρ χόρεψε στη σκηνή με ζωντανή μουσική αφού διέδωσε μήνυμα «ειρήνης και αγάπης» καθώς γιόρταζε τα 84α γενέθλιά του.

O Ρίνγκο σταρ διασκέδασε με φίλους, όπως ο ροκ σταρ Τζο Γουόλς, ο κωμικός που έγινε ηθοποιός Φρεντ Άρμισεν και η μουσικός Νταϊάν Γουόρεν, καθώς και περιορισμένο αριθμό θαυμαστών που τίμησαν την περίσταση στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια την Κυριακή.

Το πρώην μέλος των Beatles διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση «Ειρήνης και Αγάπης» και έδωσε το σύνθημα στο πλήθος για να φωνάξει το σήμα κατατεθέν σλόγκαν του. Οι θαυμαστές επίσης του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του.

Ο Σερ Ρίνγκο Σταρ διοργάνωσε την πρώτη εκδήλωση «Ειρήνης και Αγάπης» στις 7 Ιουλίου, ημέρα των γενεθλίων του, το 2008 στο Σικάγο και από τότε την έχει επεκτεινει με συγκεντρώσεις σε όλο τον κόσμο.

«Είμαι συγκλονισμένος, είστε τόσοι πολλοί τώρα, ξεκινήσαμε με περίπου 50 άτομα το 2008» είπε.

«(Είμαι) πραγματικά ευγνώμων που εμφανιστήκατε όλοι σήμερα, διαφορετικά θα ήμουν μόνος – το μόνο που κάνω είναι να λέω "ειρήνη και αγάπη"»τόνισε.

Ο γεννημένος στο Λίβερπουλ ροκ σταρ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ρίτσαρντ Στάρκι φωτογραφήθηκε επίσης δίπλα στο αστραφτερό ατσάλινο γλυπτό που απεικονίζει το χέρι του να σχηματίζει το σήμα της ειρήνης στον Γκάρντεν Παρκ του Μπέβερλι Χιλς.