ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To Star Wars όπως θα έπρεπε να είναι. Το νέο trailer του "Rogue One" ενθουσιάζει

To Star Wars όπως θα έπρεπε να είναι. Το νέο trailer του "Rogue One" ενθουσιάζει

Είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα της Disney και όπως φαίνεται, θα είναι ένα στοίχημα με πολύ καλές αποδόσεις στα ταμεία.

Λειτουργώντας ως μια σεναριακή γέφυρα ανάμεσα στο "The Force Awakens" και το 8ο επεισόδιο της εποποιίας που ξεκίνησε ο Τζορτζ Λούκας περίπου τέσσερις δεκαετίες πριν, το "Rogue One: A Star Wars Story" είναι το πρώτο επεισόδιο σε μια τριλογία που εξιστορεί κρίσιμα περιστατικά στην αφήγηση του "Πολέμου Των Άστρων".

Τοποθετημένο χρονικά πριν το επεισόδιο 4, το "A New Hope" του 1977, το "Rogue One" μιλάει για τους μαχητές της Επανάστασης που πρέπει να φέρουν εις πέρας μια εξαιρετικά σημαντική αποστολή. Πρέπει να κλέψουν τα σχέδια του διαστημικού υπερόπλου Death Star πριν φέρει την καταστροφή.

Με τη Φελίσιτι Τζόουνς να γίνεται η δεύτερη ηρωίδα μετά τη Ντέιζι Ρίντλεϊ (Ρέι) στον πρωταγωνιστικό ρόλο το trailer είναι όσο επικό ακριβώς θα ήθελαν οι ενήλικοι οπαδοί του κινηματογραφικού franchise.

Πιο σκοτεινό, πιο ώριμο και πιο μαχητικό από τη "Δύναμη" toy 2015 στην ταινία συμπρωταγωνιστούν μαζί της οι Μαντς Μίκελσεν, Ντιέγκο Λούνα, Αλαν Τούντικ, Μπεν Μέντελσον, Φόρεστ Γουιτάκερ και Ντόνι Γιέν. Λίγο πριν το κλείσιμο του δεύτερου trailer της ταινίας με προγραμματισμένη πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες την 16η Δεκεμβρίου του 2016 ακούγεται η βαθιά, βαριά, γνώριμη ανάσα του Darth Vader που έρχεται να μας στοιχειώσει ξανά.

rogue one poster

ΔΗΜΟΦΙΛΗ