ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Tζάστιν Μπίμπερ έφυγε από το Instagram. O πόλεμος έχει νικητή

O Tζάστιν Μπίμπερ έφυγε από το Instagram. O πόλεμος έχει νικητή

Σε μια κίνηση που κανένας δεν περίμενε, ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν έκανε απλά ιδιωτικό το λογαριασμό του στο Instagram. Τον απενεργοποίησε.

Μετά την (πολύ) δημόσια αντιμαχία του με την Σελένα Γκόμεζ ο Καναδός αποφάσισε να αποσυρθεί από το κοινωνικό δίκτυο προκαλώντας την οργή των φανατικών θαυμαστών του.

instagram bieber

Μετά την Γκόμεζ που κατηγόρησε ανοιχτά τον Μπίμπερ για απιστία (ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια νέας κοπής κάποια χρόνια πριν και το ρομάντσο τους είχε γίνει αφίσα/κάρτα/κορνίζα σε άπειρα εφηβικά δωμάτια) ο Μπίμπερ της επιτέθηκε κατηγορώντας την ότι εκείνη ήταν που τον πρόδωσε ερωτικά με το πρώην μέλος των One Direction και νυν σύντροφο της Gigi Hadid, Ζayn Malik.

Η Σελένα Γκόμεζ δεν χρειάστηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Μια άλλη ενζενί του modeling, η Hailey Baldwin με την οποία ο Καναδός είχε φλερτ μερικούς μήνες πριν αποφάσισε να κάνει τη δική της ανάρτηση στο Instagram σχολιάζοντας ότι "καλό είναι να μην προσπαθεί κάποιος με λερωμένη τη φωλιά του να ρίξει λάσπη σε άλλον στην προσπάθεια του να βγει αλώβητος" προσθέτοντας ότι "η αποδοχή του ποιοί είμαστε, ό,τι και αν είμαστε, μας κάνει καλύτερους".

haley baldwin

Αν και η Baldwin, κόρη του Stephen Baldwin & ανιψιά του Alec Baldwin, επέμεινε ότι η ανάρτηση της δεν αφορούσε στον Mπίμπερ εκείνος την έκανε unfollow, εκείνη επίσης και το Instagram γέμισε από ίντριγκα.

bieber hailey

Μετά από όλο αυτό το (εφηβικό) δράμα ο Τζάστιν Μπίμπερ αποφάσισε να απενεργοποιήσει το λογαριασμό του ρίχνοντας την αυλαία σε μια διαδικτυακή σαπουνόπερα που θυμίζει την αντιμαχία της Κιμ Καρντάσιαν με την Τέιλορ Σουίφτ και την απόλυτη ήττα της δεύτερης μετά από μια σειρά από αναρτήσεις στο Snapchat.

Πως ξεκίνησαν όλα

Όταν ο Καναδός σταρ απείλησε ότι θα κάνει ιδιωτικό το λογαριασμό του στο Instagram καθώς οι οπαδοί του, οι φανατικοί Beliebers δεν θέλουν να δεχτούν ότι έχει ένα νέο πρόσωπο στην ερωτική ζωή του. Η κόρη του Λάιονελ Ρίτσι, Σοφία, δεν είχε την καλύτερη υποδοχή από το κοινό του φαινομένου από τον Καναδά.

Η Σελένα Γκόμεζ αποφάσισε να πάρει θέση στη διαμάχη του Μπίμπερ με τους Beliebers γράφοντας του: "Αν δε μπορείς να διαχειριστείς το μίσος, τότε σταμάτα να ποστάρεις φωτογραφίες με την κοπέλα σου. Θα έπρεπε να είναι κάτι ιδιαίτερο μεταξύ των δυο σας και μόνο. Μην θυμώνεις με τους θαυμαστές σου. Ήταν δίπλα σου και σε στήριξαν πριν από οποιονδήποτε άλλον".

Justin Bieber Threatens To Shut Down His Instagram From Fans Selena Gomez

Ο Καναδός απάντησε στο Instagram του:

"Είναι αστείο να βλέπω ανθρώπους που με χρησιμοποίησαν για να τραβήξουν την προσοχή, να μου κουνάνε το δάχτυλο. Λυπηρό. Μόνο αγάπη. Ελπίζω να είστε όλοι καλοί μεταξύ σας και με τους φίλους μου. Σας αγαπώ Beliebers".

373CBDB300000578 3740820 image m 89 1471227531981

Η Σελένα Γκόμεζ, ή αλλιώς το χρυσό κορίτσι των social media με κάθε post της να αξίζει κάτι περισσότερο από μισό εκατομμύριο δολάρια στις ψηφιακές πλατφόρμες, έκανε τα πράγματα ακόμη πιο προσωπικά γράφοντας: "Είναι αστείο να βλέπω ανθρώπους που υπήρξαν άπιστοι άπειρες φορές να κουνάνε το δάχτυλο σε όσους υπήρξαν μεγαλόψυχοι και υποστηρικτικοί, δεν μου κάνει εντύπωση που οι θαυμαστές είναι έξαλοι. Λυπηρό. Μόνο αγάπη".

49040851.cached

#TeamSelena εναντίον #TeamBieber σημειώσατε 1.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ