ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Μadonna και ο Ρόκο γιορτάζουν τα 58α γενέθλια της με ένα μεταμεσονύχτιο πάρτι

H Μadonna και ο Ρόκο γιορτάζουν τα 58α γενέθλια της με ένα μεταμεσονύχτιο πάρτι

Η γυναίκα που έκανε επάγγελμα την πρόκληση γεννήθηκε σαν σήμερα τo 1958 στο Bay City του Μίσιγκαν.

Ικανή να βγει αλώβητη από κάθε μετωπική σύγκρουση ή πτώση της (βλ. BRIT) η βασίλισσα της ποπ ξέρει πολύ καλά να κάνει πρωτοσέλιδα και μετά να τα ανατρέπει με την ίδια νικητή. Τελευταία της κατάκτηση το εξώφυλλο του περιοδικού LOVE Μagazine.

Φωτογραφημένη από τον Mert Alas για τη συλλεκτική έκδοση του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει λίγο πριν την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου στις 19 Σεπτεμβρίου η κυρία του εαυτού της Τσικόνε πιπιλάει το δάχτυλο της. Όχι αθώα, όχι και προκλητικά. Απλά ως εκείνη.

Με ελάχιστο make up και επιμελώς ατημέλητη η Madonna ξαπλώνει στο κρεβάτι φορώντας ένα hoodie που ίσως έχει δανειστεί από τον γιο της Ρόκο. Ναι, μετά το δράμα της εφηβείας του και την κηδεμονία του, ο Ρόκο συνοδεύει τη μητέρα του σε μια αποκλειστική φωτογράφιση που καταγράφει την πραγματικότητα τους. Οι εικόνες είναι και η απάντηση της στην τοξικότητα των media που σχολίασαν με κακεντρέχεια την περίοδο που η 58χρονη σήμερα Madonna προσπαθούσε να επανεφεύρει ξανά από την αρχή τη σχέση της με τον γιο της Ρόκο. Να ξαναγίνουν φίλοι όπως ήταν, όπως είναι και προφανώς θα συνεχίσουν να είναι.

RIOCMAD

"Στις αρχές του 2016 μου έκανε πραγματικά μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που αντιμετώπισαν τα media τη σχέση της Madonna με τον έφηβο γιο της, τη διχόνοια που ήθελαν να καλλιεργήσουν με δημοσιεύματα μίσους" σχολιάζει η διευθύντρια έκδοσης του LOVE, Κatie Grand. "Zήτησα από τον Mert αν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με τους δυό τους. Λίγες μέρες μετά οι λήψεις έφτασαν στο κινητό μου μέσω WhatsApp".

Δέκα σελίδες γεμάτες από προσωπικά στιγμιότυπα της μητέρας και του γιου στο σπίτι τους στο Hampstead του Λονδίνου μετά τα μεσάνυχτα δεν θα μπορούσαν παρά να συνοδεύονται από κάποιες ηχηρές εξολογήσεις της.

Το κατεστημένο, η ταφόπλακα σου

"Αν σε αποδεχτεί το σύστημα, είσαι νεκρός" σχολιάζει η Madonna στη συνέντευξη της στον Murray Healy. "Δεν με θεωρώ μια καλλιτέχνη της ποπ μουσικής σκηνής, με θεωρώ καλλιτέχνη. Και ως τέτοια έχω ευθύνη να είμαι επαναστατική. Είναι το καθήκον μας και το προνόμιο που καλούμαστε να υπηρετήσουμε".

Σχολιάζοντας τη φήμη η Madonna κλείνει κάποια στόματα με ευκολία. "'Ημουν διάσημη πριν τα social media, για μένα η φήμη δεν είναι κάτι καινούργιο. Σήμερα είναι εύκολο να γίνεις γνωστός, αυτό όμως που είναι πραγματικά δύσκολο είναι να μην σε απορροφήσει η δόξα, να μην σε καταναλώσει και να σε αποπροσανατολίσει" λέει. "Aγαπάω το Instagram" προσθέτει. "Μου δίνει τη δυνατότητα να είμαι ο επιμελητής σε μια έκθεση της καθημερινότητας μου". Madonna και Ρόκο, μετά τα μεσάνυχτα. Η καλύτερη παρέα σε ένα σπίτι του Hampstead που θα μπορούσες να έχεις ποτέ σε μια ζωή που είναι τσίρκο και οι κλόουν μόνο την αντέχουν.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ