ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ: 7 εκατ. δολάρια ο επίλογος σε ένα αιματηρό διαζύγιο

Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ: 7 εκατ. δολάρια ο επίλογος σε ένα αιματηρό διαζύγιο
Instagram@johnnyamber_italy

15 μήνες γάμου κόστισαν στον Τζόντι Ντεπ εφτά εκατομμύρια δολάρια αναφέρει το σκανδαλοθηρικό μεν, αρκετά έγκυρο δε, TMZ που κάνει λόγο για εξωδικαστικό συμβιβασμό σε ένα διαζύγιο που είχε απειλές, μώλωπες, βιντεοσκοπημένες εκρήξεις θυμού και άλλα συσταστικά απίθανου δράματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας οι Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ δεν θα λύσουν τις διαφορές τους μέσα σε μια αίθουσα δικαστηρίου αφού οι δικηγόροι τους κατέληξαν σε συμβιβαστική λύση.

Σε κοινή ανακοίνωση τους οι πρώην σύντροφοι προσπαθούν να απαλύνουν τις εντυπώσεις και κάνουν λόγο "για μια σχέση πάθους που όμως δεν αποσκοπούσε σε σωματική ή συναισθηματική βλάβη κανενός τους".

"Η σχέση τους ήταν παθιασμένη, ενίοτε άστατη, αλλά πάντα τους ένωνε η αγάπη" σημειώνεται στην ανακοίνωση που δόθηκε στα media.

"Η Άμπερ εύχεται ό,τι καλύτερο για τον Τζόνι. Η Άμπερ θα δωρίσει μέρος της 'αποζημίωσης' από το διαζύγιο σε φιλανθρωπική οργάνωση" αναφέρεται στην κοινή δήλωση τους, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ούτε το χρηματικό ποσό, ούτε το ίδρυμα υπογραμμίζει το ΤΜΖ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πάντα είχαν συμφωνηθεί από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ωστόσο η Άμπερ Χερντ επέμενε να υπάρχει στο τελικό κείμενο η ομολογία του Τζόνι Ντεπ ότι της επιτέθηκε.

backstyle johnny depp

Ο 53χρονος ηθοποιός δεν δέχτηκε αυτό τον όρο δίνοντας το ελεύθερο στους δικηγόρους του Laura Wasser και Blair Berk να καταλήξουν σε έναν εξωδικαστικό επίλογο εφτά εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ηθοποιού, το video που κυκλοφόρησε στα media και όλα όσα το ακολούθησαν τα προηγούμενα 24ωρα ήταν το κίνητρο για να δώσει ο Τζόνι Ντεπ ένα "γρήγορο, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τέλος σε αυτή την ιστορία".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ