Μόναχο: Θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ σκαρφάλωσαν σε λόφο για να παρακολουθήσουν την συναυλία της
Η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ
(Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)Χιλιάδες θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ σκαρφάλωσαν σε κοντινό λόφο προκειμένου να παρακολουθήσουν την συναυλία της στην πόλη του Μονάχου.
Παρά τη ζέστη, με τη θερμοκρασία να φθάνει τους 31 βαθμούς Κελσίου, κατέλαβαν θέσεις στον λόφο, ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας, τα εισιτήρια για την οποία είχαν εξαντληθεί.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, περίπου 25.000 θαυμάστριες και θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ παρακολούθησαν από απόσταση τη συναυλία της στο Ολυμπιακό Στάδιο (Olympiastadion).
Αντί να αποθαρρύνει τη δωρεάν παρακολούθηση, ο διοργανωτής της συναυλίας μοίρασε νερό και κουβέρτες έκτακτης ανάγκης σε όσους περίμεναν για να προστατευτούν από τον ήλιο, σύμφωνα με το dpa.
Η τραγουδίστρια έκανε αναφορά σε όσους δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο. «Έχουμε ανθρώπους έξω από το στάδιο, χιλιάδες άνθρωποι ακούν από το πάρκο» είπε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε «Swiftkirchen» μετονομάστηκε γερμανική πόλη για χάρη της Τέιλορ Σουίφτ
Στην ηρωίδα της Στίβι Νικς αφιέρωσε το τραγούδι της «Clara Bow» η Τέιλορ Σουίφτ
Εκθεση με προσωπικά αντικείμενα της Τέιλορ Σουίφτ στο μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου
39 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ: Στο 1,5 μίλι από τη Χίο η τραγωδία με τους 15 νεκρούς: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες - Ελέγχεται Μαροκινός
11:13
Η Σάρον Όσμπορν «σκέφτεται σοβαρά» να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Μπέρμιγχαμ
11:09
Από κακός του Harry Potter... «γούρι» της Πρωτοχρονιάς: Ο Draco Malfoy κατακτά την Κίνα
11:04
Ιαπωνία: Μαύρη τσάντα και ροζ στυλό... Η νέα «τάση» της Σαναέ Τακαΐτσι λίγο πριν τις εκλογές (pic)
11:04