ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λουιζιάνα: Η Τέιλορ Σουίφτ δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια στους πλημμυροπαθείς

Λουιζιάνα: Η Τέιλορ Σουίφτ δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια στους πλημμυροπαθείς

Με μια  γενναιόδωρη κίνηση, η Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που χτυπήθηκαν από την ανείπωτη φυσική καταστροφή στη Λουιζιάνα.  

Η Τέιλορ Σουίφτ δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών, καθώς οι καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την περιοχή άφησαν πίσω τους χιλιάδες άστεγους.

"Ξεκίνησα την παγκόσμια περιοδεία μου '1989' από τη Λουιζιάνα και τους υπέροχους θαυμαστές που έχω εκεί, οι οποίοι με έκαναν να νιώσω σας το σπίτι μου" δήλωσε η Σουίφτ στο CNN.

"Το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι στην Λουιζιάνα έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους αυτήν την εβδομάδα είναι συγκλονιστικό. Προτρέπω όσους μπορούν να βοηθήσουν και να στείλουν την αγάπη και τις προσευχές τους στους ανθρώπους που έμειναν στον δρόμο εξαιτίας αυτής της φυσικής καταστροφής που έπληξε φέτος την περιοχή", πρόσθεσε η 26χρονη τραγουδίστρια.

Η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς περισσότερα από 40.000 σπίτια έχουν υποστεί ζημιές από τις σφοδρές καταιγίδες. Οι καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν τη Λουιζιάνα το Σαββατοκύριακο προκάλεσαν την απομάκρυνση 30.000 και πλέον κατοίκων από τις εστίες τους και τον θάνατο επτά ανθρώπων, ενώ στην Καλιφόρνια, που πλήττεται από μία ξηρασία δίχως ιστορικό προηγούμενο, νέα πυρκαγιά έτρεψε σε φυγή χιλιάδες πολίτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ