ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άμπερ Χερντ: Σε φιλανθρωπικά ιδρύματα δωρίζει τα $7 εκατ. του Τζόνι Ντεπ

Άμπερ Χερντ: Σε φιλανθρωπικά ιδρύματα δωρίζει τα $7 εκατ. του Τζόνι Ντεπ
REUTERS/Suzanne Plunkett/File Photo

Και με αυτό τον τρόπο «απαντά» σε όσους την κατηγόρησαν πως χρησιμοποίησε το διαζύγιό της με τον Τζόνι Ντεπ για να βγάλει χρήματα εις βάρος του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου της όπως αναφέρει η Guardian η γνωστή ηθοποιός έδωσε το μισό ποσό στο American Civil Liberties Union, ένα σωματείο για την βία που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, και τα υπόλοιπα χρήματα στο Παιδικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

«Τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία για μένα. Τα δωρίζω όλα σε νοσοκομείο για άρρωστα παιδιά και σε ίδρυμα για κακοποιημένες γυναίκες. Αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από μένα, ελπίζω να βοηθήσω όσους δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους» είπε η Xερντ μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

HEARD DEPP

REUTERS/Suzanne Plunkett/File Photo

Το πρώην ζευγάρι έβγαλε μία κοινή ανακοίνωση στην οποία αποκάλεσε την σχέση τους «πάρα πολύ παθιασμένη και κάποιες φορές εκρηκτική, αλλά πάντα με αγαπή», συμπληρώνοντας ότι «δεν υπήρχε ποτέ η πρόθεση για να πάθει κανείς τίποτα σωματικά ή συναισθηματικά».

Επιπλέον, δεν θα διεκδικήσει δικαιώματα από τις ταινίες του Τζόνι Ντεπ για τους 15 μήνες που ήταν παντρεμένοι παρόλο που οι δυο τους δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ