ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Kρίστεν Στιούαρτ μετανιώνει. «Η σχέση μου με τον Πάττινσον έγινε προϊόν προς πώληση»

Η Kρίστεν Στιούαρτ μετανιώνει. «Η σχέση μου με τον Πάττινσον έγινε προϊόν προς πώληση»

"Δεν θέλω να είμαι μια ιστορία που θα διασκεδάζει τον κόσμο" λέει στο περιοδικό T των Νew York Times η Κρίστεν Στιούαρτ, η Μπέλα Σουάν των μεγάλων σκοτεινών αιθουσών που πλέον μεγάλωσε και μιλάει για το κόστος του να ζεις στο μικροσκόπιο της δημοσιότητας.

Μιλώντας με ειλικρίνεια για την προσωπική, και δη την ερωτική της ζωή, η Κρίστεν Στιούαρτ που συνήθως αποφεύγει τους δημοσιογράφους όπως ο Έντουαρντ τον ήλιο, αποφάσισε να εξηγήσει όλα όσα έζησε εδώ και οκτώ χρόνια. Όταν και η πρώτη ταινία του Twilight αφαίμαξε τα ταμεία των κινηματογράφων καθιερώνοντας την ίδια και τον εραστή της στην οθόνη και τη ζωή, Ρόμπερτ Πάττινσον.

"Όλοι επιθυμούσαν από εμένα και τον Ρόμπερτ τόσο πολύ να είμαστε ζευγάρι, το κοινό, τα media" σχολιάζει. "Η σχέση μας έγινε ένα εμπορικό προϊόν προς πώληση" καταλήγει. Η σχέση τους έληξε δραματικά το 2012 όταν και ένας παπαράτσι απαθανάτισε την Στιούαρτ να φιλιέται με τον, παντρεμένο τότε, σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς. Το δράμα ήταν εκρηκτικό, η Στιούαρτ έγινε εκείνη που πρόδωσε τον Πάτινσον και ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα των tabloid πέθαναν απότομα και σκανδαλιστικά.

cheats

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, η Στιούαρτ μιλάει για το ψέμα της σχέσης τους. "Δεν ζούσαμε στην πραγματικότητα. Μας σιχάθηκα. Δεν είναι ότι είμαι κρυψίνους, απλά δεν με ενδιαφέρει να είμαι μια ιστορία για να πουλιέται στα περίπτερα" λέει στη συνέντευξη της.

Τέλος, η Κρίστεν Στιούαρτ που φέτος κέρδισε εντυπώσεις στο Φεστιβάλ των Καννών, μίλησε για τη σχέση της με την παραγωγό κινηματογραφικών εφέ, Alicia Cargile και τη διάθεση της να την επικοινωνήσει στα media.

"Δεν είναι ότι ξαφνικά θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου αλλά μου δίνεται η ευκαιρία να φέρω μια αλλαγή" λέει. "Δεν θέλω να ερμηνεύεται η απόφαση μου να προστατεύω την ιδιωτικότητα μου ως ντροπή για την επιλογή μου να είμαι ερωτευμένη με μια γυναίκα" καταλήγει.

Ολόκληρη η συνέντευξη της 26χρονης Κρίστεν Στιούαρτ εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ