Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας για την ταινία «Pavements» του Άλεξ Ρος Πέρι
Ο σκηνοθέτης Άλεξ Ρος Πέρι
ΑΠΕΠρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας θα κάνει η ταινία «Pavements» του Άλεξ Ρος Πέρι.
Εκτός από τα μέλη του indie rock συγκροτήματος στην εν λόγω ταινία συμμετέχουν οι ηθοποιοί Τζο Κίρι, Λόγκαν Μίλερ, Τιμ Χάιντεκερ, Κάθριν Γκάλαχερ κ.ά.
Το ντοκιμαντέρ καταγράφει την περιοδεία επανασύνδεσης του συγκροτήματος το 2022 και χαρακτηρίζεται ένα πρισματικό, αφηγηματικό, μουσικό υβρίδιο.
Η ταινία βασίζεται σε μια σκοτεινή οδηγία του Στίβεν Μάλκμους (του συγκροτήματος), ο οποίος, σύμφωνα με το The New Yorker, «είπε ότι δεν ενδιαφερόταν να προσλάβει έναν σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ».
«Ήθελε να προσλάβει σεναριογράφο. Αλλά δεν ήθελε σενάριο» ανέφερε το δημοσίευμα.
Η ταινία ακολουθεί «τις προετοιμασίες για ένα μιούζικαλ βασισμένο στα τραγούδια τους, ένα Μουσείο αφιερωμένο στην ιστορία τους και μια χολιγουντιανή βιογραφική ταινία μεγάλου προϋπολογισμού εμπνευσμένη από το έπος τους ως το πιο σημαντικό συγκρότημα μιας γενιάς» σημειώνεται σε ανακοίνωση για την πρεμιέρα της ταινίας.
Ο Άλεξ Ρος Πέρι έχει σκηνοθετήσει το βίντεο για το τραγούδι των Pavement «Harness Your Hopes».
Grammy 2026: Όταν το κόκκινο χαλί έγινε σκηνή τόλμης, λάμψης και υψηλής μόδας
07:50
Θυελλώδεις άνεμοι στην Κάρπαθο: Βίντεο καταγράφει τη «μάχη» καπετάνιου να δέσει το πλοίο στο λιμλάνι
07:43
Πτωτικά οι τιμές του πετρελαίου στη σκιά των δηλώσεων Τραμπ για Ιράν: Απώλειες άνω του 3%
07:41
Τράπεζες: Με σταθερή πολιτική διανομής μερισμάτων γίνονται πόλος έλξης για νέους επενδυτές
07:33