ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σελίν Ντιόν: ο εφιάλτης του καρκίνου ξαναχτυπά την οικογένεια της

Σελίν Ντιόν: ο εφιάλτης του καρκίνου ξαναχτυπά την οικογένεια της
ΥouTube

Πριν λίγο καιρό υπήρχε ένας δυσοίωνος αστικός μύθος για την "κατάρα της Σελίν Ντιόν". Ήταν μια άτυχη έκφραση για τις απανωτές άτυχες στιγμές στη ζωή της ντίβας του Λας Βέγκας. 

Η Σελίν Ντιόν είχε την ατυχία να χάσει σε διάστημα μόλις κάποιων εβδομάδων και τον σύζυγο αλλά και τον αδελφό της Ντάνιελ από καρκίνο. Σήμερα η Σελίν Ντιόν βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με την αρρώστια που της έχει στερήσει τρεις αγαπημένους της ανθρώπους, τον πατέρα της Adhemar στο παρελθόν, τον σύζυγο της Ρενέ Ανγκελίλ τον Ιανουάριο του 2016 και τον αδελφό της Ντάνιελ, τον ίδιο μήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Toronto Sun η Σελίν Ντιόν και η οικογένεια της δίνουν ακόμη μια μάχη με τη νόσο καθώς ο σύζυγος της αδερφής της Liette, Guy Poirier, νοσηλεύεται καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στα κόκαλα, τον πνεύμονα και τον εγκέφαλο.

Ο αποχαιρετισμός

Η Σελίν Ντιόν και ο Ρενέ Ανγκελίλ μοιράστηκαν μια σχέση ζωής 30 χρόνων. Μετά τον θάνατο του από κακρίνο στις 14 Ιανουαρίου η 48χρονη σταρ εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America για το πως αποχαιρέτησε τον άντρα που τη δημιούργησε.

"Ανησυχούσες για την καριέρα μου. Ανησυχούσες για τα παιδιά. Ανησυχούσες για τα πάντα. Φτάνει τώρα. Μου έχεις εμπιστοσύνη; Σε παρακαλώ να μου έχεις. Τα παιδιά είναι μια χαρά. Σου υπόσχομαι ότι θα είναι μια χαρά. Σε παρακαλώ, φύγε εν ειρήνη. Δεν θέλω να έχεις έννοιες"

Η Σελίν Ντιόν έχει τρεις γιους, τον 15χρονο Ρενέ Σαρλ και τα 5 ετών δίδυμα Έντι και Νέλσον. Στη συνέντευξη είπε ότι αφού ξάπλωσε λίγο δίπλα του για τελευταία φορά, έπρεπε να βρει ένα τρόπο να ενημερώσει τους απογόνους τους για την απώλεια.

CELINE FAMILY

"Τους είπα... Θυμάστε την ταινία 'Up' (Επάνω)"; Είνα μια από τις αγαπημένες μας. Τους είπα... ξέρετε, σήμερα ο μπαμπάς πήγε επάνω. Γιατί ο μπαμπάς ήταν πολύ άρρωστος [...] Το επάνω είναι καλό. Είναι... ανυψωτικό... Και τώρα θα το γιορτάσουμε γιατί ο μπαμπάς πηγαίνει ψηλά και δεν πονάει πια" Στη συνέχεια η Ντιόν βγήκε μαζί με τα παιδιά τους στον κήπο για να πετάξουν "αστερόσκονη" και μπαλόνια ώστε να βοηθήσουν τον μπαμπά τους να πάει εύκολα ακόμη πιο ψηλά.

"Ο Ρενέ επέμενε πάντα ότι το σόου πρέπει να συνεχιστεί. Είμαι 48 χρονών και έχασα τον έρωτα της ζωής μου. Μου λείπει πάρα πολύ, αλλά από τις στιγμές που ήταν καλά. Όχι από τις στιγμές που υπέφερε. Δεν μπορώ να είμαι εγωίστρια. Πρέπει να αφήνεις τους ανθρώπους να φύγουν. Νιώθω γαλήνη πραγματικά" είπε για την ίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ