ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Aθηνά Ωνάση: Ο Ρουσέλ επιστρέφει, ο Ντόντα χαμογελάει

Aθηνά Ωνάση: Ο Ρουσέλ επιστρέφει, ο Ντόντα χαμογελάει
Twitter

Διπλό χτύπημα στην επικαιρότητα από τη ζωή της μόνης κληρονόμου της δυναστείας των Ωνάση.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της Αθηνάς Ωνάση ο χωρισμός της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο επηρέασε θετικά τη σχέση της με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ. Ο τελευταίος ήταν από το 2013 προβληματισμένος για το γάμο της κόρης του με τον Βραζιλιάνο αναβάτη.

Η σχέση της Αθηνάς Ωνάση με τον Τιερί Ρουσέλ ήταν σχεδόν ανύπαρκτη μετά από τις διαμάχες τους για την κληρονομιά της και τη σύγκρουση για τη διαχείριση των περιουσιακών της στοιχείων.

“Αυτός θα σε καταστρέψει”

Τα δημοσιεύματα που ανακυκλώθηκαν από τα ελληνικά media το 2013 κάνουν λόγο για μια προειδοποίηση που επιβεβαιώθηκε τρία χρόνια μετά. Τότε, πρόσωπα από το περιβάλλον του πρώην συζύγου της Χριστίνας Ωνάση επιβεβαίωναν ότι οι σχέσεις κόρης και πατέρα βρίσκονταν σε οριακό σημείο.

Αφορμή ήταν η πώληση του Σκορπιού από την Αθηνά. Όταν ο Ρουσέλ έμαθε για την πώληση του νησιού φέρεται να προσπάθησε να επικοινωνήσει με την κόρη του καθώς “ξεπούλησε την περιουσία της μητέρας της και έχει αφεθεί πλήρως στις βουλές του συζύγου της, Αλβάρο”. Για τον Ρουσέλ η κόρη του Αθηνά, “είχε χαράξει μια πορεία προς την απόλυτη καταστροφή”.

Τα δημοσιεύματα σημείωναν ότι η “χρυσή” κληρονόμος δεν απάντησε μεν, προβληματίστηκε δε, ειδικά μετά τις ποικίλες αντιδράσεις για την αλλαγή ιδιοκτησίας του Σκορπιού που ήταν και ένα καταφύγιο του παππού της, Αριστοτέλη Ωνάση.

“Η Αθηνά ξεπούλησε τα πάντα στην Ελλάδα, καθώς γι΄ αυτήν δεν είχαν συναισθηματική αξία παρά μόνο εμπορική. Σταδιακά η Αθηνά αποχωρίστηκε ό,τι την έδενε με την οικογένεια Ωνάση: αρχικά τις βίλες σε Γλυφάδα και Λαγονήσι, στη συνέχεια το ιστορικής αξίας ρετιρέ στην Avenue Foch του Παρισιού και ακολούθησαν το σαλέ "Crystal" της Χριστίνας στο Σεν Μόριτς της Ελβετίας, οι πίνακες της οικογένειας και, τέλος, τα κοσμήματα της μητέρας της, που αποτελούσαν για χρόνια μύθο και συχνό αντικείμενο συζήτησης στο παγκόσμιο jet set” ανέφεραν τα media. “Αυτός θα σε καταστρέψει” ήταν και το μήνυμα του Ρουσέλ στην κόρη του.

Ο ρόλος της Γκάμπι

Photo2550321

Πηγή: MyHeritage

Σήμερα μοιάζουν όλα να αλλάζουν. Πηγές από το περιβάλλον της Αθηνάς Ωνάση αναφέρουν ότι μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο, η μητριά της, Γκάμπι, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της. Η Ωνάση ποτέ δεν είχε διακόψει την επικοινωνία με τη μητριά και τα αδέλφια της, σημειώνει το περιβάλλον της Αθηνάς.

Στη συνέχεια της επικοινωνίας αυτής, ο Τιερί Ρουσέλ τηλεφώνησε στην κόρη του και την διαβεβαίωσε ότι είναι δίπλα της χωρίς να ξύσει πληγές από το παρελθόν που τους χώρισε. Η κίνηση του Ρουσέλ εκτιμήθηκε από την Αθηνά Ωνάση με τη σχέση τους να αναθερμαίνεται σταδιακά.

Τα ύποπτα χαμόγελα του Ντόντα

https://www.instagram.com/p/p

Σε παράλληλο χρόνο το BUNTE κάνει λόγο για έναν ιδιαίτερα “ευτυχισμένο και χαμογελαστό” Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. “Απόλαυσε τους Ολυμπιακούς του Ρίο και δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις με φίλους που δείχνουν ότι κάτι καλό συμβαίνει στη ζωή του” σημειώνει η ιστοσελίδα. “Μήπως αυτό σημαίνει ότι το διαζύγιο με την Αθηνά Ωνάση προχωράει κανονικά και εκείνος ήδη απολαμβάνει την ιδέα ότι θα έχει 11 επιπλέον εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό;” σχολιάζει.

https://www.instagram.com/p/p

Σύμφωνα με το BUNTE η Αθηνά Ωνάση έχει αλλάξει τις κλειδαριές στα σπίτια που διατηρούσε το ζευγάρι σε μια κίνηση της που δείχνει ότι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της χωρίς εκπτώσεις και φαντάσματα από το παρελθόν να τη στοιχειώνουν.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ