ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάρωσε η Beyonce στα MTV Video Music Awards 2016

Σάρωσε η Beyonce στα MTV Video Music Awards 2016
REUTERS

Η απόλυτη κυρίαρχος ήταν η Beyonce στην απονομή των βραβείων MTV Video Music Awards 2016, η οποία πήρε συνολικά 8 βραβεία, ενώ μάγεψε με την εμφάνισή της επί σκηνής. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το κορυφαίο βραβείο της βραδιάς, αυτό του βίντεο της χρονιάς (Video of the Year).

Η Beyonce λικνίστηκε επί 15 λεπτά στη σκηνή, προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού με τον καινούργιο της δίσκο «Lemonade», αλλά και τα singles «Formation», «Sorry», «Hold Up». «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την όμορφη κόρη και το σύζυγό μου για όλη τη συμπαράσταση» είπε και ευχαρίστησε την ομάδα της, χωρίς τη βοήθεια της οποίας δεν θα μπορούσε να καταφέρει όσα κατάφερε, ενώ αφιέρωσε το βραβείο της στους κατοίκους της Νέας Ορλεάνης.

s1.reutersmedia.net

ΠΗΓΗ: REUTERS

s1.reutersmedia.net4

ΠΗΓΗ: REUTERS

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη βραδιά είχαν οι γυναίκες. Η Rihanna, η οποία ανέβηκε στη σκηνή τέσσερις φορές, παρέλαβε το βραβείο Video Vanguard Award το οποίο και απονέμεται σε μουσικούς που επηρέασαν βαθιά την μουσική κουλτούρα με την παρουσία τους.

s4.reutersmedia.net

ΠΗΓΗ: REUTERS

«Είναι η γυναίκα που είμαι ερωτευμένος από τότε που ήμουν 22 χρονών. Είναι μία από τις καλύτερες φίλες μου στον κόσμο. Σε όλη την ενήλικη ζωή μου τη θαύμαζα, παρόλο που είναι νεότερη από μένα», ανέφερε ο Καναδός ράπερ Drake, που της έδωσε το βραβείο.

Η Britney Spears με μια ρετρο-ποπ εμφάνιση, φορώντας ένα λαμπερό χρυσό κορμάκι και μπότες πάνω από το γόνατο επέστρεψε στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία.

s3.reutersmedia.net3

ΠΗΓΗ: REUTERS

Ο Kanye West, ο οποίος έφτασε στα βραβεία με τη σύζυγό του Kim Kardashian, παρουσίασε το νέο του βίντεο για το single του “Fade”, ενώ στον αυτοσχέδιο λόγο του συμπεριέλαβε θέματα από τη φτώχεια, τη γυναίκα του, την μακρόχρονη έχθρα του με την Taylor Swift, μέχρι και τη βία στις γειτονιές των μαύρων.

s3.reutersmedia.net5

ΠΗΓΗ: REUTERS

Από την βραδιά στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη, πάντως, ήταν απόντα πολλά ηχηρά ονόματα, όπως ο Justin Bieber, η Adele και η Taylor Swift.

Η λίστα των νικητών

Video of the Year
Beyonce "Formation"

Best Female Video
Beyonce "Hold Up"

Best Male Video
Calvin Harris, featuring Rihanna, "This is What You Came For"

Best Collaboration
Fifth Harmony featuring Ty Dolla $ign "Work From Home"

Best Hip Hop Video

Drake "Hotline Bling"

Best Pop Video
Beyonce "Formation"

Best Rock Video
Twenty One Pilots "Heathens"

Best Electronic Video
Calvin Harris & Disciples "How Deep Is Your Love"

Best New Artist
DNCE

Breakthrough Long Form Video
Beyonce "Lemonade"

Song of Summer
Fifth Harmony "All In My Head"

Michael Jackson Video Vanguard Award
Rihanna

ΔΗΜΟΦΙΛΗ