Ανοίγει τις πόρτες της η έπαυλη που γυρίστηκε η ταινία του «Σκαθαροζούμη»
Οι λάτρεις της ταινίας Beetlejuice (Ο Σκαθαροζούμης) θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έπαυλη της οικογένειας Ντιτζ όπου γυρίστηκε η ταινία.
Το στοιχειωμένο σπίτι προσφέρεται μέσω Airbnb και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα ξενάγησης.
Αναλυτικότερα η κατοικία των Deetz θα είναι ανοιχτή για δέκα τρίωρες κρατήσεις μεταξύ 16 και 27 Νοεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν να την επισκεφθούν, με κάθε επίσκεψη να ισχύει για έως και έξι άτομα.
Σύμφωνα με την αγγελία, τους επισκέπτες θα υποδεχθεί ο βοηθός της Ντίλια, θα εξερευνήσουν την κατοικία και θα μπορέσουν να κάνουν μαθήματα απόκοσμης τέχνης με την οικοδέσποινα.
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης εγκύου από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον - Σε πιθανό κίνδυνο η ζωή της
13:00
ΕΛΛΑΔΑ
Άρειος Πάγος: Σε τέσσερις εισηγητές η υπόθεση δανείων με ελβετικό φράγκο - Τους επόμενους μήνες απόφαση
12:59
ΕΛΛΑΔΑ
Εύβοια: Πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις - Συνεχίζει η Πυροσβεστική την άντληση υδάτων
12:56
ΕΛΛΑΔΑ