ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Drake και η Rihanna είναι ζευγάρι; Το φιλί και οι κοινές εμφανίσεις που συζητήθηκαν μετά τα VMA's

Ο Drake και η Rihanna είναι ζευγάρι; Το φιλί και οι κοινές εμφανίσεις που συζητήθηκαν μετά τα VMA's
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

Μετά τα VMA και την ερωτική εξομολόγηση του Drake στη Rihanna στη σκηνή των βραβείων, όλοι πίστευαν ότι ο γνωστός ράπερ μπήκε στο Friendzone.

Όμως τι πραγματικά έγινε μετά το τέλος της βραδιάς;

Η κάμερα τους συνέλαβε να φεύγουν μαζί από την διοργάνωση. Στη συνέχεια, φήμες θέλουν να πήγαν σε ένα ξενοδοχείο και την επόμενη να έφυγαν για το Μαϊάμι, όπου ο Drake είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στο πλαίσιο της περιοδείας του.

CrA TDUXYAA5ytg

Πηγή: Twitter/@Glamour_Robyn

Εκεί ήρθε και η πολυπόθητη έκπληξη και το ακόμα πιο πολυπόθητο φιλί στη Riri στη σκηνή που τραγουδούσε, με το κοινό να «εκστασιάζεται».

CrQlikoXYAAdOqN

Πηγή: Twitter/@navy4everxx

Η σταρ ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με ένα μικρό μαύρο φόρεμα δίπλα στον Drake. Στη συνέχεια, τύλιξε τα χέρια της γύρω του και τον φίλησε.

https://www.instagram.com/p/p
Untitled

Πηγή: Twitter/@Charyaressanty3

Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη της, το οποίο αποτύπωσαν οι θαμώνες και μετέδωσαν μέσω των social media. Μήπως ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να επιβεβαιώσουν στους φαν τους... ότι είναι μαζί;

Αλλά δεν τελείωσαν εκεί τα αποδεικτικά στοιχεία του πολυαναμενόμενου έρωτα των δύο καλλιτεχνών. Οι δυο τους εθεάθησαν σε νυχτερινό κέντρο να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται και να διασκεδάζουν παρέα.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Θα λέγαμε, πως ναι είναι μαζί και ο Drake εκπλήρωσε τον έρωτα που είχε για τη Riri από την ηλικία των 22.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ