Ξεκινάει η συγγραφή του σεναρίου της ταινίας «Wonka 2»
Ο Τίμοθι Σαλαμέ με τον Χιου Γκραντ στην πρεμιέρα της ταινίας «Wonka», στις 10 Δεκεμβρίου 2023.
Photo by Richard Shotwell/Invision/APΤο πρίκουελ «Wonka» που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Δεκέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του κοινού συγκεντρώνοντας 632 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.
Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Τίμοθι Σαλαμέ υποδύθηκε τον χαρισματικό ρόλο του εκκεντρικού ζαχαροπλάστη που δημιούργησε ο διάσημος συγγραφέας Ρόαλντ Νταλ το 1964. Μαζί του βρέθηκε ένα υπέρλαμπρο κάστ μεταξύ των οποίων οι Ολίβια Κόλμαν, Σάλι Χόκινς, Ρόουαν Άτκινσον, Χιου Γκραντ και Τζιμ Κάρτερ.
Ο σκηνοθέτης του «Wonka», Πολ Κινγκ μιλώντας πρόσφατα στο podcast «Hey U Guys» στην πρεμιέρα του «Paddington in Peru», παραδέχτηκε ότι ένα σενάριο για το «Wonka 2» είναι στο στάδιο της ανάπτυξης.
«Έχουμε περίπου το μισό προσχέδιο. Έχουμε μια ιστορία που μας αρέσει και ξέρουμε πού θέλουμε να τη πάμε. Θα προσπαθήσω να της βάλω κάποια διεθνή ταξίδια και ίσως αυτό είναι το μοναδικό στοιχείο που θα προσθέσω. Ελπίζω να κερδίσω μερικά αεροπορικά μίλια από αυτό» είπε χαρακτηριστικά.
Η Warner Bros., φαίνεται να έχει ήδη κλείσει την 17η Δεκεμβρίου 2027 για μια άτιτλη οικογενειακή ταινία, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι το «Wonka 2».
Σύμφωνα με το World of Reel, o Τίμοθι Σαλαμέ αναμένεται να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα του «Dune: Messiah» το πρώτο εξάμηνο του 2026, οπότε το «Wonka 2», πιθανότατα να πάρει τη σκυτάλη μετά.
Πρωτοβουλία Μητσοτάκη για συναίνεση με το ΠΑΣΟΚ στους επικεφαλής στις Ανεξάρτητες Αρχές
14:32
Κραν Μοντανά: Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών - Πού μπορούν να απευθύνονται οι συγγενείς
14:25
Κραν Μοντανά: «Πυροτεχνήματα σφηνωμένα σε μπουκάλια» προκάλεσαν την έκρηξη με τους 40 νεκρούς, περιγράφουν μάρτυρες
14:15
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» - Οι ευχές με ασθενείς και εργαζομένους (pics)
14:12