ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μάικλ Τζάκσον «ζει» στο Instagram της κόρης του

Ο Μάικλ Τζάκσον «ζει» στο Instagram της κόρης του

Η συνωμοσιολογία πάντα είναι δημοφιλής. Στις καλύτερες περιπτώσεις είναι διασκεδαστική, στις χειρότερες είναι μια ψηφιακή ύβρις, σαν αυτή που απασχολεί το διαδίκτυο σήμερα και επιμένει ότι ο Μάικλ Τζάκσον δεν πέθανε, εφτά χρόνια πριν.

Ο βασιλιάς της ποπ είναι πέρα για πέρα νεκρός αλλά μερικοί θαυμαστές του εξακολουθούν να δυσκολεύονται να αποδεχθούν την αλήθεια. Ένας μάλιστα από αυτούς έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο Τζάκσον ζει και τον εντόπισε σε selfie της κόρης του Πάρις από τον προηγούμενο Μάιο.

Σε ανάρτηση στο Instagram της κόρης του βασιλιά διακρίνεται μια σκιά που όποιος διαθέτει εξαιρετική φαντασία μπορεί να υποθέσει ότι είναι ο ίδιος ο πατέρας της.

Με πιθανότερη εκδοχή να πρόκειται για ένα σωρό από ρούχα παρατημένα στο πίσω κάθισμα, το video που αναρτήθηκε στο YouTube με τον προφανή τίτλο «ΣΟΚ! Ο Μάικλ Τζάκσον είναι ζωντανός το 2016 σε φωτογραφία της Πάρις Τζάκσον» υποστηρίζει ότι έχει την απόδειξη ότι ο ΜJ ζει και βασιλεύει.

paris jackson alive 631932

Το video θέλει να αναζωπυρώσει τη θεωρία ότι ο Tζάκσον ζει στην ανωνυμία έχοντας σκηνοθετήσει τον θάνατο του με τον ίδιο τρόπο που το έχουν κάνει και οι:

Αδόλφος Χίτλερ
Έλβις Πρίσλεϊ
Μπρους Λι
Tupac Shakur κα.

Παρά το γεγονός ότι εαν κάποιος θέλει απελπισμένα να υποθέσει ότι ο MJ ζει θα πρέπει να αιτιολογήσει γιατί έχει μέγεθος βρέφους και ενηλικιώνεται στην παράδοση ενός Μπέντζαμιν Μπάτον, αυτή η θεωρία συνωμοσίας έχει λιώσει το διαδίκτυο που θέλει τους νεκρούς του ζωντανούς για να χορεύει το Thriller -ακόμη και αν αυτή η φήμη είναι πέρα για πέρα BAD.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ