ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αθηνά Ωνάση εναντίον Ντόντα: Το δράμα για το χρυσό διαζύγιο κορυφώνεται

Αθηνά Ωνάση εναντίον Ντόντα: Το δράμα για το χρυσό διαζύγιο κορυφώνεται
Twitter

Μετά την απαίτηση του πρώην συζύγου της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο να αποζημιωθεί με 358 εκατομμύρια ευρώ για τα 11 χρόνια έγγαμου βίου μαζί της, η Αθηνά Ωνάση μοιάζει έτοιμοι να πολεμήσει για την περιουσία και την αξία του ονόματος και της εικόνας της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bunte ο Ντόντα μοιάζει να αδιαφορεί για το γεγονός ότι το προγαμιαίο συμβόλαιό τους προέβλεπε 11 εκατομμύρια δολάρια (ένα για κάθε χρόνο που έμειναν παντρεμένοι) και διεκδικεί την μισή περιουσία της χρυσής κληρονόμου.

Ωστόσο τα media αποκαλύπτουν μια σειρά από κινήσεις που δείχνουν το δράμα και τον πόλεμο πίσω από τις κλειστές πόρτες των δικαστηρίων. Η Αθηνά Ωνάση είναι έτοιμη να πολεμήσει για όλα όσα της ανήκουν και με μια κίνηση ματ που ενόχλησε πολύ τον Βραζιλιάνο ιππέα του απαγόρευσε με δικαστική απόφαση την "πρόσβαση" του στο άλογο με το οποίο αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Το Cornetto K είχε αγοραστεί στο όνομα της Αθηνάς Ωνάση και σε αυτήν ανήκει, διευκρίνισε με επίσημη ανακοίνωση της η νομική ομάδα της κληρονόμου. Το νέο φρόντισε να επικοινωνήσει μέσω Instagram ο ίδιος ο Νέτο με μια φωτογραφία στον στάβλο, όπου φυλάσσεται το άλογο, αναφέροντας πως υπάρχει μέχρι και σωματοφύλακας για να τον εμποδίσει να το πλησιάσει.

ALVARO STAVLOI

Το Instagram του δείχνει πολλά. Από τη μία αποφθέγματα όπως "Από την ώρα που θα ξεπεράσεις τους φόβους σου και γίνεις ατρόμητος, η ζωή δεν έχει όρια" και από την άλλη ο Ντόντα ποζάρει με την κόρη του σε διακοπές στην Αμερική.

ALVARO HORSERIDE

Από την πλευρά της η Αθηνά Ωνάση συνεχίζει να φρενάρει τις διεκδικήσεις του πρώην συζύγου της έχοντας ήδη μπλοκάρει την πρόσβαση του σε κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς και καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα στο Βέλγιο ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμη και για νέο έρωτα στη ζωή του Βραζιλιάνου ιππέα.

Την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, ο δικηγόρος της Αθηνάς Ωνάση έκανε δημόσια έκκληση για σεβασμό στην ιδιωτικότητα της κληρονόμου.

"Η κα. Ωνάση θα ήθελε να υπενθυμίσει τη σημασία της προστασίας της ιδιωτικής της ζωής και τον σεβασμό κατά τη διάρκεια αυτών των βαθιά προσωπικών και επώδυνων στιγμών. Η κα. Ωνάση επιβεβαιώνει ότι όλα τα άλογα ανήκουν στους στάβλους της. Έχει κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι υποστηρικτική απέναντι στον άντρα με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 11 χρόνια, ακόμη και παρέχοντάς του τη χρήση του αλόγου της Cornetto K κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο του 2016 καθώς ήταν μια αξέχαστη ευκαιρία για τον ίδιο να εκπροσωπήσει τη Βραζιλία σε αυτή την αθλητική διοργάνωση. Η Αθηνά Ωνάση έχει υποστηρίξει την καριέρα του κου Ντε Μιράντα Νέτο όλα αυτά τα χρόνια και είναι ιδιαίτερα έκπληκτη με τις πρόσφατες περιουσιακές διεκδικήσεις εις βάρος της" καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ