ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Ρίτα Όρα ενθουσίασε το Βατικανό στην αγιοποίηση της Μητέρας Τερέζας

H Ρίτα Όρα ενθουσίασε το Βατικανό στην αγιοποίηση της Μητέρας Τερέζας

Η Ρίτα Όρα γίνεται από άγγελος, διάβολος σε λιγότερο από 12 ώρες. Με μια κίνηση απέδειξε ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια σταρ που επιμένουν να μας την συστήνουν ως τέτοια. Η Ρίτα Όρα μπορεί να μην έχει κατακτήσει ακόμη τα charts ωστόσο απολαμβάνει τα ραδιοκύματα του Βατικανού που της έδωσε την άδεια να τραγουδήσει στην τελετή αγιοποίησης της Μητέρας Τερέζας.

Ντυμένη με μαύρη δαντέλα η Ρίτα Όρα τραγούδησε προς τιμή της Αλβανής καλόγριας της (αμφιλεγόμενης από πολλούς) φιλανθρωπίας της στην Καλκούτα της Ινδίας το “What Child is This?” στο εσωτερικό της βασιλικής του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.

Είμαι πραγματικά υπερήφανη που κλήθηκα να πάρω τη θέση της πρέσβειρας του Κόσοβο και να τραγουδήσω για την αγιοποίηση της Μητέρα Τερέζας. Το να τραγουδήσω το What Child is This προς τιμήν της είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ” είπε η Ρίτα Όρα που μοιράζεται την ίδια καταγωγή με την Μητέρα Τερέζα.

Η Ρίτα Όρα γεννήθηκε στο Κόσοβο από Αλβανούς γονείς που έδωσαν το παρόν στην τελετή εμφανώς συγκινημένοι.

https://www.instagram.com/p/p

Σε παράλληλο χρόνο μια φωτογραφία της στο Τwitter κατάφερε να λυγίσει το διαδίκτυο. Σχεδόν γυμνή, μέσα από το φακό του φωτογράφου Mariano Vivanco η Όρα συμμετέχει στο φωτογραφικό project “Nude Flowers” (Γυμνά Λουλούδια) και έγινε μέσα σε ένα 24ωρο μια γυναίκα που μπορεί να είναι άγγελος ή διάβολος ανάλογα το κοινό που απευθύνεται. Η Μητέρα Τερέζα ήταν αμφιλεγόμενη, η Όρα επίσης.

rita

ΔΗΜΟΦΙΛΗ