ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πανευρωπαϊκή έρευνα: Οι δεξιοί είναι πιο ικανοποιημένοι από τους αριστερούς στο σεξ

Πανευρωπαϊκή έρευνα: Οι δεξιοί είναι πιο ικανοποιημένοι από τους αριστερούς στο σεξ
Reuters/ CNN Art Department

Οι άνθρωποι που τοποθετούν τους εαυτούς τους στην πιο συντηρητική, δεξιά πλευρά της πολιτικής κλίμακας είναι πιο ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή από τους υπόλοιπους, σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες από την εταιρία δημοσκοπήσεων YouGov. 

Η έρευνα που έγινε σε δείγμα 19.000 ατόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Δανία και τη Σουηδία για λογαριασμό του BuzzFeed News κατέδειξε ότι όσο πιο δεξιά κινείται κανείς στις πολιτικές πεποιθήσεις, τόσο πιο πολύ απολαμβάνει τις ερωτικές του συνευρέσεις.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι αριστεροί δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική σε ποσοστό 66% έναντι 73% των δεξιών.

Σε κάθε μία από τις πέντε χώρες της Ευρώπης, οι πιο ακραία δεξιοί δήλωσαν πιο ευχαριστημένοι με όλα όσα κάνουν με τους ερωτικούς του συντρόφους.

Η έρευνα διεξήχθη για τη νέα έκδοση του βιβλίου Sex, Lies and the Ballot Box (Σεξ, Ψέματα και η Κάλπη) προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα με τον Joe Twyman, επικεφαλής της YouGov, να προεδοποιεί κατά της αλλαγής των πολιτικών μας πεποιθήσεων για να βελτιώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή.

sub buzz 23568 1472817008 1

"Προφανώς, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τη σεξουαλική ευτυχία ενός ατόμου" σχολίασε. Η συντηρητική Τερέζα Μέι είναι πολύ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα σε αντίθεση με τον σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ που μετράει ημέρες ανάποδα στην κάλπη των ψηφοφόρων του που δεν απολαμβάνουν το σεξ όσο αυτοί της Λεπέν.

sub buzz 31696 1472816787 1

Oλόκληρη η έρευνα εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ