ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πως η Μάλια Ομπάμα «σκότωσε» τα βιτριολικά media με ένα t-shirt

Πως η Μάλια Ομπάμα «σκότωσε» τα βιτριολικά media με ένα t-shirt

Σχεδόν ένα μήνα πριν η 18χρονη κόρη του πιο αγαπημένου πλανητάρχη των καιρών μας, Mάλια Ομπάμα, έγινε βορά στα κίτρινα media. 

Αφορμή ένα στιγμιότυπο από τις εφηβικές περιπέτειες της στο φεστιβάλ μουσικής Lollapalooza στο Σικάγο όπου και βρέθηκε χορεύοντας, κάνοντας twerking και καπνίζοντας ένα “ύποπτο” τσιγάρο. Τότε η ιστοσελίδα Radar Online έκανε την Μάλια ένα περίγελο στο διαδίκτυο προβάλλοντας ένα video που έγινε viral στα social media. Στα πλάνα του η Μάλια Ομπάμα φερόταν να καπνίζει μαριχουάνα.

Ο πόλεμος στις ιστοσελίδες και τα σχόλια εναντίον της κράτησε μέρες μετά καθώς η Ομπάμα έγινε ένα πρόσωπο που δίχασε τους συντηρητικούς και προοδευτικούς Αμερικανούς με τους πρώτους να την καταδικάζουν και τους δεύτερους να υποστηρίζουν ότι είναι μια έφηβη που δεν της αξίζει να στοχοποιείται για μικροπολιτικές ατζέντες.

MALIA SMOKING

Μερικοί μάλιστα υπενθύμισαν σε όλους την εξομολόγηση του ίδιου του Μπαράκ Ομπάμα από το παρελθόν, όταν ο 55χρονος πρόεδρος είπε σε ανύποπτο χρόνο ότι είχε τις δικές του περιπέτειες με τη μαριχουάνα στα φοιτητικά του χρόνια. Ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

ObamaSmoking

Αυτές τις ημέρες όμως η Μάλια, απολαμβάνοντας τις ημέρες της ξεγνοιασιάς πριν τη φοίτηση της στο Χάρβαρντ, κάνει την αντεπίθεση της μιλώντας με ένα t-shirt.

Κόρη του πατέρα της και ένα κορίτσι που έμαθε να παίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων καθώς ενηλικιώνεται μέσα στον ίδιο τον Λευκό Οίκο η Μάλια Ομπάμα αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση σε όλους όσοι προσπάθησαν να την κάνουν ένα πρόσωπο αναλώσιμο. Φορώντας ένα t-shirt με το slogan “Smoking Kills” η 18χρονη εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Made in America υπενθυμίζοντας σε όλους ότι “Το Κάπνισμα Σκοτώνει”. Αυτή ήταν η δική της κίνηση ματ ενάντια στα τρολ.

MALIA OBAMA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ