ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί ναυάγησε ο έρωτας της Τέιλορ Σουίφτ για τον Τομ Χίντλεστον σε τρεις μόλις μήνες

Γιατί ναυάγησε ο έρωτας της Τέιλορ Σουίφτ για τον Τομ Χίντλεστον σε τρεις μόλις μήνες

Τρεις μήνες μετά το εξαιρετικά δημοφιλές και προβεβλημένο από τα media φλερτ τους οι Τέιλορ Σουίφτ και Τομ Χίντλεστον δεν είναι πια μαζί.

Όπως αναφέρει η Daily Mail το τέλος δόθηκε από την τραγουδίστρια καθώς ένιωθε ενοχλημένη από την πρόθεση του Χίντλεστον να δημοσιοποιεί τα πάντα γύρω από την κοινή τους ζωή με την ίδια να αμφισβητεί την ποιότητα του δεσμού τους.

H Σουίφτ παρατηρώντας διάφορες συμπεριφορές του καλού της άρχισε να αναρωτιέται αν είναι μαζί της πραγματικά γιατί την θέλει ή για άλλους λόγους.

“Ο Toμ επιθυμεί να έχει μια δημόσια ζωή, ωστόσο η Τέιλορ θέλει να κρατάει την ιδιωτικότητα της στα προσωπικά της. Όταν ο Τομ της ζήτησε να τον συνοδέψει στα βραβεία Emmy εκείνη αρνήθηκε καθώς δεν θέλει να κάνει εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί με τους συντρόφους της. Είναι μια ανεξάρτητη νέα γυναίκα και δεν χρειάζεται κάποιον άνδρα για να την ολοκληρώνει. Στην αρχή ένιωσε γοητευμένη αλλά στη συνέχεια δεν ένιωθε άνετα με την υπερέκθεση τους στα media” φέρεται να λέει άτομο από το περιβάλλον της 26χρονης τραγουδίστριας στο US Weekly.

Με συνοπτικές διαδικασίες η επιτέθηκε με φόρα στα πρωτοσέλιδα της light επικαιρότητας ανήκει στο παρελθόν αφήνοντας πίσω του πολλές στιγμές που φρόντισαν να καλλιεργήσουν εντυπώσεις. Ανάμεσα σε αυτές και φήμες ότι η σχέση των Σουίφτ και Χίντλεστον ήταν ένας σκηνοθετημένος έρωτας για να εξυπηρετήσει την ανάγκη τους για ακόμη περισσότερη δημοσιότητα.

Φήμες που θέλουν την Σουίφτ να γράφει τραγούδι για ακόμη έναν πρώην της δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Έτσι ξεκίνησε η σύντομη, πολυφωτογραφημένη, ιστορία τους

Όλα ξεκινησαν με έναν χορό που χάρισε η Τέιλορ Σουίφτ στον Τομ Χίντλεστον, τη βραδιά του Met Gala τον Μάιο. Λίγο καιρό μετά οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν βρετανικά media και έριξαν το Twitter έδειχναν έναν υποψήφιο διάδοχο του Τζέιμς Μποντ να φροντίζει, να φιλάει και να είναι ο επόμενος νέος σύντροφος της πιο νέας αυτοδημιούργητης εκατομμυριούχου της showbiz σήμερα.

Τότε το ζευγάρι αγκαλιάστηκε στα βράχια του Rhode Island. "Φιλιούνται. Bγάζουν selfie. Εκείνος της ρίχνει κάτι επάνω της για να μην κρυώσει. Εκείνη εκτιμάει την προσοχή του. Έρωτας στα χρόνια των παπαράτσο, επεισόδιο 2014; Προφανώς. H Σουίφτ κινείται πολύ γρήγορα ανάμεσα στους πρώην και τους επόμενους ερωτές της; Σίγουρα."

Η εφημερίδα The Sun έκανε εκτενές ρεπορτάζ ενώ παραθέτει και μαρτυρίες από κάποιον που είδε το ζευγάρι να απολαμβάνει τις στιγμές της ελάχιστης ιδιωτικότητας.

the sun 435

"Ήταν πολλοί εκδηλωτικοί μεταξύ τους, ακόμη και αν γύρω τους υπήρχαν περίπου 20 άνθρωποι. Δεν έδιναν καμία προσοχή στους άλλους. Ήταν αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον" είπε ένας που ήταν παρών στο στιγμιότυπο που σήμερα κάνει την Αμερική να λιώνει από ρομαντισμό και να μαθαίνει τα πάντα για τον νέο εραστή της Σουίφτ.

Η σχέση τους ενόχλησε τον πρώην σύντροφο της και πιο κερδοφόρο DJ της χρονιάς, Κάλβιν Χάρις. Τότε, από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, στο Λονδίνο, ο Κάλβιν Χάρις δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του με τον επόμενο και υπερβολικά ευπώλητο έρωτα της πρώην του. "Ένιωσε προδομένος και εκνευρισμένος" είπαν πολλοί. Τρεις μήνες αργότερα ο συμπατριώτης του, Χίντλεστον, μοιάζει να μοιράζεται τα ίδια συναισθήματα για την Σουίφτ.

taylorcalvin

ΔΗΜΟΦΙΛΗ