Home Alone: Η τρομακτική σκηνή που άφησε ουλή στον Κάλκιν
O Μακόλει Κόλκιν και ο Τζο Πέσι σε πάρτι για την ταινία Home Alone (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Joe MajorΈνα άγνωστο περιστατικό από την ταινία Home Alone, που έχει γίνει πλέον κλασική και προβάλεται κάθε Χριστούγγενα, θυμήθηκε ο Ντάνιελ Στερν, που έπαιξε το ρόλο του ενός ληστή.
Ο Στερν αφηγήθηκε τη στιγμή που ο άλλος ληστής, ο Τζο Πέσι δάγκωσε κατά λάθος και αναπάντεχα το δάχτυλο του πρωταγωνιστή Μακόλει Κάλκιν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας από τις σκηνές εκφοβισμού του κλασικού χριστουγεννιάτικου φιλμ.
Ο Στερν θυμήθηκε στο Entertainment Tonight το περιστατικό με τον Πέσι, η οποία, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Κάλκιν, του άφησε ένα σημάδι.
«Το είχα ξεχάσει τελείως αυτό», είπε ο Στερν.
Ο Στερν 67 ετών, και ο Πέσι 81 ετών, συμπρωταγωνίστησαν στην εορταστική κωμωδία του 1990 ως οι Wet Bandits, δύο εγκληματίες που έχουν ως στόχο το σπίτι του χαρακτήρα του Κάλκιν. Προκειμένου να προστατεύσει το σπίτι της οικογένειάς του ο Κέβιν στήνει μια σειρά από παγίδες για να αποκρούσει τους απατεώνες.

O Ντάνιελ Στερν (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Evan Agostini, File«Ο Τζο είναι ... είναι υπέροχος, τον αγαπώ, είναι καλός φίλος, αλλά είναι τρομακτικός τύπος», είπε ο Στερν. «Τα κουβαλούσε όλα. Προσπαθούσαμε στην πρώτη ταινία να είμαστε πραγματικά τρομακτικοί στην αρχή και μετά συνειδητοποιείς ότι είμαστε ηλίθιοι. Αλλά υπήρχε ένας παράγοντας φόβου που έστηνε το δράμα του πράγματος», πρόσθεσε ο Στερν.
Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
00:30
ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μήνυσε τον υπουργό Άμυνας που τον κατηγορεί για «στάση»
23:58
Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή: Που αναμένεται να χιονίσει την Τρίτη - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
23:50
Πολεμικό Ναυτικό: Έκτακτες κρίσεις πλοιάρχων - Όλα τα ονόματα
23:49