ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ξανά βόμβα στο Χόλιγουντ: Η Τζούλια Ρόμπερτς ΔΕΝ χωρίζει για τον Όουεν Ουίλσον

Ξανά βόμβα στο Χόλιγουντ: Η Τζούλια Ρόμπερτς ΔΕΝ χωρίζει για τον Όουεν Ουίλσον

"Βόμβα στο Χόλιγουντ! Ο Ντάνι Μόντερ χωρίζει την σύζυγό του Τζούλια Ρόμπερτς, ύστερα από 14 χρόνια γάμου και τρία παιδιά. Γιατί τον απατά με τον Όουεν Ουίλσον" μου λέει συνάδελφος για να αντέξουμε λίγο ακόμη την απογευματινή ζώνη σε ένα πολύ συγκεκριμένο κανάλι με πολύ αστεία σχόλια κοκ.

"Χωρίζει η Τζούλια Ρόμπερτς για συνάδελφο, σκάνδαλο!" επιμένει. Τη ρώτησα πηγή, μου είπε τη φυλλάδα "Star", την καθησύχασα ότι όλα θα πάνε καλά στη ζωή της Ρόμπερτς και μετά είδαμε ένα κάβουρα που απολαμβάνει κομψά τo κεράσι του. Στη συνέχεια καταλήξαμε ότι το διαζύγιο της Τζούλια Ρόμπερτς είναι ακόμη μια προσπάθεια από το "δικηγορικό/ειδησεογραφικό γραφείο" του υποπροϊόντος της light ειδησεογραφίας να πουλήσει φύλλα. Είναι κάτι που κάνει συχνά, είναι κάτι που αντιγράφουν πολλοί.

Η ιστορία έχει κάπως έτσι, όπως αναπαράχθηκε από τα περισσότερα media που έχουν πίστη σε φιλικό περιβάλλον και άλλες τέτοιες, αξιόπιστες πάντα, πηγές.

"Σύμφωνα με το Star, άτομα του στενού κύκλου του ζευγαριού πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τρόπος να σωθεί ο γάμος του ζευγαριού, και περιγράφουν ότι η Ρόμπερτς και ο Όουεν έχει βρει απάνεμο λιμάνι στον Όουεν, με τον οποίο 'φλερτάρει, έχει έρθει κοντά, υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον, αστειεύονται. Είναι σαν ένα κανονικό ζευγάρι'" κοκ. Η εφημερίδα μάλιστα είναι τόσο ερωτευμένη με το χόμπι διαζύγιο για την πλάκα ώστε έκανε υπολογισμούς και κατέληξε ότι "το διαζύγιο μπορεί να κοστίσει μέχρι και τα 275 εκατομμύρια δολάρια".

Πολλά. Λεφτά.

https://www.instagram.com/p/p

"Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Ντάνι Μόντερ παντρεύτηκαν το 2002 και απέκτησαν τρία παιδιά. Τον περασμένο Μάρτιο έβαλαν πωλητήριο στην βίλα τους με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες περί χωρισμού. Από τότε δεν έχουν κάνει καμία κοινή δημόσια εμφάνιση" συμπληρώνει το ρεπορτάζ που θα ήταν που επίσης καταδεικνύει μια ακόμη αλήθεια. Όποιος πουλάει το σπίτι του, χωρίζει.

Το αν πρόκειται για μια απελπισμένη προσπάθεια των studio να προωθήσουν την ταινία Wonder του Γκάρι Μάρσαλ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτς και Ουίλσον είναι κάτι που εξετάζεται.

https://www.instagram.com/p/p

Περιηγηθείτε στη gallery όλων των πολύκροτων διαζυγίων που εκδόθηκαν από το Star γιατί μπορεί.

Bonus ο κάβουρας που ή είναι πολύ ζεν ή απλά του έμαθαν καλούς τρόπους στα βραχάκια του. Όπως και να έχει, αυτός.

Bad Day? Here's A Crab Eating A Cherry

ΔΗΜΟΦΙΛΗ