ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κόμισσα του AHS επέστρεψε στην εκκεντρικότητα

Η Κόμισσα του AHS επέστρεψε στην εκκεντρικότητα

Στις 14 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η 5η σεζόν του American Horror Story με τον αινιγματικό τίτλο: “The Mist”, όπου δίνει ξανά τη συμμετοχή της –πιθανόν σε πρωταγωνιστικό ρόλο η Lady Gaga.

Λίγες μέρες λοιπόν πριν την αναμενόμενη πρεμιέρα της ανθολογίας του Ράιαν Μέρφι, και εκεί που όλοι πλέον είχαν γνωρίσει μια καινούρια Στέφανι Τζόαν Αντζελίνα Τζερμανότα (όπως είναι το όνομα της), η εκκεντρικότητα της βγήκε και πάλι στη φόρα.

Φορώντας ένα ασημί μπλουζάκι που κρύβει και δεν κρύβει το στήθος της, ένα κοντό σορτσάκι που επίσης κρύβει και δεν κρύβει... εθεάθη στους δρόμους του Λονδίνο να κάνει τα ψώνια της. Το σύνολο συμπληρώνεται με μαύρες μπότες, μαύρα γυαλιά, και μαύρο μπουφάν. Γενικά με μαύρα.

Untitled copy copy
Untitled copy copy copy copy

Η Κοντέσσα Gaga, δεν θυμίζει και τόσο την σέξι θανατηφόρα και αιμοσταγής ιδιοκτήτρια του "Hotel Cortez", καθώς δεν την κολακεύει ιδιαίτερα η συγκεκριμένη στυλιστική επιλογή.

Σημείωση: έχει φύγει και το καλοκαίρι

via GIPHY

via GIPHY

Τα Mosters πάντως δεν ξετρελάθηκαν από το ντύσιμο της "μητέρα" τους -αν και δεν τοποθετήθηκε ο Βartholomew, ο οποίος και θα εμφανιστεί ξανά σε λίγες μέρες στη μικρή οθόνη.

Ούτε και εμείς ξετρελαθήκαμε, μας είχε συνηθίσει αλλιώς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ