ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ολλανδία: Η Doutzen Kroes γίνεται γραμματόσημο

Ολλανδία: Η Doutzen Kroes γίνεται γραμματόσημο
instagram

Μια πολύ διαφορετική σειρά γραμματοσήμων– σε σύγκριση με τα βουκολικά τοπία και τα εθνικά μνημεία που συνήθως βλέπουμε– αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν τα ολλανδικά ταχυδρομεία, πάνω στα οποία θα δεσπόζει η διάσημη καλλονή από την Ολλανδία Ντούτζεν Κρος (Doutzen Kroes).

Ποζάροντας με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος ή ακόμα και με μαγιό, το 31χρονο μοντέλο, πρωταγωνίστρια στην πασαρέλα της εταιρείας εσωρούχων Victoria's Secret, αναμένεται να προκαλέσει "ιδιαίτερη χαρά στους φιλοτελιστές".

Τα 10 γραμματόσημα, στα οποία η Κρος απεικονίζεται μεταξύ άλλων και σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες με την υπογραφή του φωτογράφου και σκηνοθέτη Άντον Κόρμπιν θα μπορούν να τα αποκτήσουν οι συλλέκτες και όχι μόνο... από την ερχόμενη Δευτέρα.

https://www.instagram.com/p/p

Η πανέμορφη Κρος από την πλευρά της θεωρεί πως οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν για την περίσταση «σφύζουν από συναίσθημα».

«Συνήθως βλέπω τις φωτογραφίες μου σε περιοδικά και σε αφίσες. Οι φωτογραφίες υπό τη μορφή γραμματοσήμων έχουν διαφορετικές απαιτήσεις προκειμένου να στείλουν ισχυρό μήνυμα» πρόσθεσε η ίδια σε ένα δελτίο Τύπου.

https://www.instagram.com/p/p

Τα 10 γραμματόσημα προορίζονται για την αλληλογραφία εντός της Ολλανδίας.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ