ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χανκς και Μεγκ Ράιαν ξανά μαζί για μια «Iθάκη»

Τομ Χανκς και Μεγκ Ράιαν ξανά μαζί για μια «Iθάκη»

Ένα από τα πιο αγαπημένα κινηματογραφικά ντουέτα επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. 

18 χρόνια πριν οι Μεγκ Ράιαν και Τομ Χανκς απολάμβαναν την νίκη στις εισπράξεις και τις εντυπώσεις πρωταγωνιστώντας στην ταινία "Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας". Σήμερα, αυτός ο συνδυασμός επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη.

"Ο Τομ μας έκανε αυτή την τιμή" είπε η Ράιαν που σκηνοθετεί την ταινία "Ithaca" στο CNN. "Είχε φορτωμένο πρόγραμμα αλλά δέχθηκε να είναι μαζί μας" πρόσθεσε στην πρεμιέρα της σκηνοθετικής της απόπειρας στο Cinema Society της Νέας Υόρκης την προηγούμενη Πέμπτη.

Η σχέση τους έχει παρελθόν. Οι ταινίες "Ο Τζο Ενάντια στο Ηφαίστειο" (1990), "Άγρυπνος στο Σιατλ" (1993) και "Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας" (1998) προηγήθηκαν καθιερώνοντας τους σε ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια στη μεγάλη οθόνη.

Η ιστορία, βασισμένη στο μυθιστόρημα του βραβευμένου με Πούλιτζερ Γουίλιαμ Σαρογιάν, "Η Ανθρώπινη Κωμωδία"
εκτυλίσσεται σε μια μικρή πόλη στην Καλιφόρνια του 1942, όπου ένας έφηβος φιλοδοξεί να γίνει ο ταχύτερος "αγγελιοφόρος" μηνυμάτων και γραμμάτων με το ποδήλατό του, στην ιστορία. Η ζωή του αλλάζει όταν ξεκινά να παραδίδει γράμματα στους κατοίκους της πόλης του, στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου.

Η "Ιθάκη" αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Παρασκευή.

ithaca

ΔΗΜΟΦΙΛΗ