ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Τον σταύρωσαν άδικα»: Ο Μέριλιν Μάνσον υπερασπίζεται τον Τζόνι Ντεπ

«Τον σταύρωσαν άδικα»: Ο Μέριλιν Μάνσον υπερασπίζεται τον Τζόνι Ντεπ

Ήταν το πολύκροτο διαζύγιο της χρονιάς και μια υπόθεση που δίχασε τη light επικαιρότητα. Ο Τζόνι Ντεπ ήταν θύτης ή θύμα; Η Άμπερ Χερντ κακοποιήθηκε ή παγίδευσε τον πρώην σύντροφο της;

Με τις διαφορές τους να έχουν λυθεί με εξωδικαστικό συμβιβασμό μετά από 15 μήνες γάμου που κόστισαν στον Τζόντι Ντεπ εφτά εκατομμύρια δολάρια οι φίλοι του Ντεπ μπορούν πλέον να μιλούν ανοικτά για όλα όσα συγκλόνισαν τη χρονιά του. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μέριλιν Μάνσον.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Beast, ο Μάνσον αναφέρθηκε στη μακροχρόνια φιλία του με τον Ντεπ, αλλά και στο πώς ένιωθε ο ηθοποιός όταν τα μέσα ενημέρωσης αναφέρονταν στους ισχυρισμούς κακοποίησης της πρώην συζύγου του.

"Έχω βαφτίσει την Λίλι Ρόουζ και ήμουν μαζί του όταν γεννήθηκε ο γιος του. Ο Τζόνι είναι ένας από τους ωραιότερους ανθρώπους που γνωρίζω, είναι συγκινητικός ο τρόπος με τον οποίο φέρεται στους φίλους του και στους γύρω του. Ξέρω ότι σταυρώθηκε, άδικα", δήλωσε ο Μάνσον.

Ο 53χρονος ηθοποιός χώρισε με την 30χρονη Χερντ ύστερα από 15 μήνες γάμου, καθώς η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, διεκδικώντας τη μισή περιουσία του Ντεπ.

MANSON LILY

Πηγή: Instagram

"Κατά τη διάρκεια της σχέση μας, ο Τζόνι με κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά. Ο Τζόνι έχει μακροχρόνια ιστορία κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ", ισχυρίστηκε στην αίτηση διαζυγίου η Χερντ. Το διαζύγιο εκδόθηκε στα μέσα Αυγούστου και ο Μάνσον λέει ότι ο φίλος του το αντιμετωπίζει όσο καλύτερα μπορεί.

"Θα σταθώ στο πλευρό του σε ό,τι χρειαστεί", δήλωσε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: "Ξέρω ότι το χειρίζεται με το καλύτερο τρόπο, όπως ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς... Εμφανιστήκαμε πρόσφατα μαζί. Είναι δύσκολο να μιλάω για τους φίλους μου. Φυσικά πιστεύω ότι όλα αυτά ήταν βλακείες και πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος.Δεν συμφωνώ με τίποτα από όλα αυτά".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ