ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To «διαζύγιο» της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απαιτεί την προσοχή μας

To «διαζύγιο» της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απαιτεί την προσοχή μας

Με μια νέα σειρά η "Κάρι Μπράντσο" επιστρέφει στη μάχη της τηλεθέασης με ένα "διαζύγιο" που θα μεταδοθεί σε εβδομαδιαία επεισόδια από το ΗΒΟ.

Η δημοφιλής ηθοποιός δεν παίρνει στην πραγματική της ζωή διαζύγιο, από τον επί 19 χρόνια σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ, αλλά πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο "Divorce" (Διαζύγιο) όπου και υποδύεται τη Φράνσις. Μια γυναίκα που αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο μετά από δέκα χρόνια γάμου και δύο παιδιά όταν μαθαίνει ότι άντρας της την έχει απατήσει.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Φράνσις καλείται να επαναπροσδιορίσει την καθημερινότητα και τη ζωή της αν και η 51χρονη ηθοποιός δεν έχει χαθεί από την κοσμική ζωή της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ.

Μόλις πριν λίγες εβδομάδες η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έδωσε το παρόν σε μια από τις επικές όπως λένε εμφανίσεις του Κάνιε Ουέστ στην Νέα Υόρκη. Εκεί, συμμετέχοντας στη γιορτή του The Saint Pablo Tour η SJP συνάντησε την Κιμ Καρντάσιαν που δεν μπορούσε να κρατήσει τον ενθουσιασμό της για το ίνδαλμα της.

https://www.instagram.com/p/p

Η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που πρόσφατα μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό "Marie Claire" ξεκαθάρισε την θέση της απέναντι στο φεμινιστικό κίνημα και την αναγκαιότητα του σήμερα. "Δεν είμαι φεμινίστρια. Δεν νομίζω πως έχω τα προσόντα. Πιστεύω στις γυναίκες και πιστεύω στην ισότητα, αλλά θεωρώ ότι χρειάζεται να γίνουν τόσα πολλά πράγματα (σε γενικότερο επίπεδο), που πλέον δεν θέλω να τα διαχωρίζω. Έχω βαρεθεί τους διαχωρισμούς. Απλά θέλω όλοι οι άνθρωποι να είναι ίσοι" είπε.

Η επιστροφή της 51χρονης ηθοποιού θα ξεκινήσει την προβολή της στο τηλεοπτικό δίκτυο HBO από τις 9 Οκτωβρίου σε μια σειρά που αποδεικνύει ότι μετά το σεξ στην πόλη, τα προβλήματα έρχονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ