ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Washington Post: «Η Κλίντον έχει καρδιά, σκλήρυνση κατά πλάκας και HIV. Πώς είναι δυνατόν να ζει;»

Washington Post: «Η Κλίντον έχει καρδιά, σκλήρυνση κατά πλάκας και HIV. Πώς είναι δυνατόν να ζει;»

Στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Στην πολιτική επίσης. Με αφορμή την πνευμονία της Χίλαρι Κλίντον, μια αδιαθεσία που έχει γίνει το μεγαλύτερο πολιτικό ζήτημα των ημερών η συνωμοσιολογία έκανε πάρτι και έτσι μάθαμε τα παρακάτω:

Η Χίλαρι Κλίντον δεν είναι καλά. Καθόλου. Η Χίλαρι Κλίντον δεν έχει αντοχές για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της θητείας της ένα και εφόσον εκλεγεί. Η αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της τελετής μνήμης για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11 Σεπτεμβρίου 2001 της προεδρικής υποψηφίου των Δημοκρατικών έγινε λιποθυμία που έγινε κατάρρευση που έγινε θεωρία συνωμοσίας.

“Η υγεία είναι ένα θέμα στην προεκλογική εκστρατεία” είπε ο Nτόναλντ Τραμπ στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News αφήνοντας στους υποστηρικτές του να κάνουν το δικό τους πάρτι στα media με hashtag #HillarysBodyDouble. Αφορμή;

Η δήλωση της Κλίντον ότι “νιώθει θαυμάσια” -μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε- όταν αποχωρούσε από την κατοικία της κόρης της Τσέλσι στο Μανχάταν, όπου μεταφέρθηκε μετά την αναχώρησή της από την τελετή, δεν ήταν δικές της.

H Xίλαρι έχει σωσία και αυτή είναι η ηθοποιός που ονομάζεται Teresa Barnwell.

HILLARY DOUBLE


Αν και η ίδια έχει τρολάρει ήδη τη συνωμοσία οι υποστηρικτές του Τραμπ δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα και κάνουν αναρτήσεις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.

Για τα δάχτυλα ή τη μύτη

HILLARY ANALYSIS

Τη φιγούρα ή το στιλιστικό ατόπημα να ντύνεσαι σαν το κινηματογραφικό πτώμα που το λένε Μπέρνι

HILL BERNIE

Την καλύτερη όμως απάντηση σε όλους έδωσε η Washington Post που έχει μια ειλικρινή ερώτηση.

“Πως είναι δυνατόν η Χίλαρι Κλίντον να είναι ζωντανή”;

"Ας υποθέσουμε, έστω για μια στιγμή, ότι όλα όσα έχουμε ακούσει ποτέ για την υγεία της Χίλαρι Κλίντον είναι αλήθεια.

Είχε πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια. Επίσης, έχει σκλήρυνση κατά πλάκας.

Δεν μπορεί να σταθεί όρθια αν δεν κάθεται σε σκαμνί.

Έχει Πάρκινσον. Και τον ιό HIV.

Ίσως έχει, ίσως δεν έχει άσθμα.

Έχει ένα χρόνο ζωής μπροστά της.

Υπάρχουν τουλάχιστον δύο Χίλαρι Κλίντον. Η μία από αυτές δεν είναι αληθινή. Και οι δύο φορούν πάνες ακράτειας οπότε έτσι δικαιολογείται γιατί και στις δύο Κλίντον τα ρούχα δεν στρώνουν καλά.

Υποφέρει συνέχεια από επιληπτικές κρίσεις και καταρρέει συνέχεια.

Έχει απροσδιόριστο πρόβλημα με την καρδιά.

Έχει λύκο.

Επίσης, "έχει ειδικές ανάγκες" και ο μόνος τρόπος για να την βοηθήσει κανείς είναι μέσα από τη δύναμη της προσευχής.

Κάθε φορά που καταφέρνει να αρθρώσει μια λέξη, κάθε φορά που ολοκληρώνει μια πρόταση με συνοχή είναι ένας αληθινός άθλος.

Η Κλίντον προϋποθέτει μια ομάδα ειδικών που μπορούν να την κρατήσουν όρθια ανά πάσα στιγμή. Φανταστείτε τι έπρεπε να κάνει ο Ρούζβελτ για να κρύψει την πολιομυελίτιδα του και πολλαπλασιάστε το επί δέκα.

Όταν εξετάσουμε τα παραπάνω θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι ότι όσα έχει καταφέρει είναι άθλος.

...

Κανείς όμως δεν μπορεί να εμπιστευθεί τους γιατρούς σήμερα. Οφείλουμε να την εξετάσουμε σωστά. Πρέπει να τοποθετήσουμε την Κλίντον σε μια "καρέκλα της ντροπής" και να τη ζυγίσουμε με σακιά από Βίβλους... Μόνο τότε θα μάθουμε την αλήθεια.

Η Washington Post με την πένα της Alexandra Petri συμμετέχει τρολάροντας το κυνήγι μαγισσών και ρίχνει λάδι στη φωτιά και μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο με όλη την αλήθεια εδώ.

witch

Επιπλέον, η Κλίντον δεν είναι η μόνη που έχει σωσία. Το ίδιο συμβαίνει με τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία με hashtag διαφορετικό.

trump

ΔΗΜΟΦΙΛΗ