ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Αdele προτιμάει τον 4χρονο Άντζελο από εμάς

Η Αdele προτιμάει τον 4χρονο Άντζελο από εμάς

“Η βρετανίδα τραγουδίστρια πρόκειται να σταματήσει για δέκα χρόνια τις περιοδείες της καθώς θέλει να επικεντρωθεί στην ανατροφή του γιου της Άντζελο” υποστηρίζει δημοσίευμα στον βρετανικό τύπο.

Με την παγκόσμια περιοδεία της Αdele των ρεκόρ να ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο, η τραγουδίστρια που επέστρεψε με φόρα στη βιομηχανία του θεάματος έντεκα μήνες πριν μετά από απουσία ετών για να σπάσει τα κοντέρ λέγοντας ‘Hello’ τώρα φέρεται να θέλει να πει ‘Goodbye’.

Η απόφαση της 28χρονης Αντέλ Λώρι Μπλου Άντκινς να σταματήσει για 10 χρόνια τις περιοδείες δεν επιβεβαιώνεται από την ίδια. Πηγή από το οικογενειακό της περιβάλλον υποστηρίζει ότι η Adele θέλει να “επικεντρωθεί στην ανατροφή του γιου της, καθώς φέτος ξεκινάει σχολείο και δεν θα μπορεί πλέον να την ακολουθεί στις συναυλίες της όπως γινόταν μέχρι τώρα”.

ADELE 1

Daily Mail και The Sun υποστηρίζουν επιπλέον ότι η Adele θα ακολουθήσει το εξαιρετικά επικερδές πλάνο συναδέλφων της και θα επενδύσει στην Πόλη της Αμαρτίας, το Λας Βέγκας.

Ακριβώς όπως έχουν κάνει οι Έλτον Τζον, Σελίν Ντιόν και Μπρίτνεϊ Σπίαρς η Adele σκέφτεται να κάνει εμφανίσεις στο Λας Βέγκας. Η Σπίαρς κερδίζει ένα εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα ενώ η Ντιόν φέρεται να είχε ημερομίσθιο $476.000 για κάθε εμφάνιση της.

Η Βρετανίδα καλλιτέχνις των ρεκόρ Adele πούλησε τους περισσότερους δίσκους στον κόσμο το 2015, σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία της Φωνογραφικής Βιομηχανίας (IFPI).

Υπολογίζεται ότι η Adele θα βγει κερδισμένη με τουλάχιστον 100 εκατομμύρια στερλίνες από την περιοδεία της που ολοκληρώνεται σε δύο μήνες από τώρα.

Η Adele δεν επιβεβαιώνει τίποτα από τα παραπάνω και προτίμησε να υπενθυμίσει σε όλους την απουσία της Amy Winehouse.

Eχθές, με αφορμή τα γενέθλια της τραγουδίστριας που έφυγε απότομα και απροσδόκητα σε ηλικία 27 ετών, η Adele της ευχήθηκε χρόνια πολλά φέρνοντας συγκίνηση στο Twitter. Σαν χθες η Winehouse θα γινόταν 32 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ