ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρενέ Ζελβέγκερ: «H Μπρίτζετ Τζόουνς κάνει τις ατέλειες να μοιάζουν φυσιολογικές»

Ρενέ Ζελβέγκερ: «H Μπρίτζετ Τζόουνς κάνει τις ατέλειες να μοιάζουν φυσιολογικές»

“Δεν αντιμετώπισα ποτέ την ωρίμανση μιας γυναίκας ως κάτι αρνητικό. Δεν βρίσκω κάτι αρνητικό στο γεγονός πως μια γυναίκα βαδίζει προς τον πιο δυναμικό εαυτό της” είπε η Ρενέ Ζελβέγκερ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο The Hollywood Reporter.

“Αλλά αυτή ακριβώς είναι και η συζήτηση που διαιωνίζει το πρόβλημα. Γιατί μιλάμε για την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών; Γιατί βάζουμε την ομορφιά πάνω από τις πράξεις μας; Δεν κάνουμε το ίδιο για τους άντρες. Εκεί δεν αναρωτιέται κανείς τίποτα” προσθέτει.

Ενήλικη και σοφή, η Ζελβέγκερ έχει βρεθεί πολλές φορές στο μάτι του κυκλώνα, ένα θύμα όλων όσοι θεωρούν ότι μπορούν κα κρίνουν και να επικρίνουν μια ηθοποιό που αλλάζει με το χρόνο. Ακριβώς όπως συμβαίνει σε όλους.

Όταν η Ζελβέγκερ επέστρεψε στη δημοσιότητα μετά από απουσία ετών το 2014 όλοι ή τουλάχιστον περίπου όλοι σχολίασαν για τον “παραμορφωμένο”, διαφορετικό εαυτό της. “Ποια είναι αυτή;!!!” Αναρωτήθηκαν πολλάκις τα media ή οι εκπρόσωποι τους.

"Είναι ανάγκη να μεγαλώνεις"

splash zellweger

“Γέρασε; Έκανε πλαστικές; Ποια είναι αυτή;” έλεγαν, έγραφαν, σχολίαζαν, “σταύρωναν” την ηθοποιό που καθιερώθηκε ως μια Μπρίτζετ Τζόουνς στην οθόνη, ένα ρόλο που μετά από χρόνια επέστρεψε, με επιτυχημένα εμπορικά γδούπο από τα πολλά εισιτήρια, στους κινηματογράφους -“είναι η πιο αστεία ταινία της σειράς” λένε πολλοί.

Τότε η Ζελβέγκερ έκανε μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Elle Women in Hollywood Awards στο Μπέβερλι Χιλς και όλοι είχαν έναν κακό λόγο να πουν. Η ίδια υπομονετικά, με συνέπεια μίλησε τότε και συνεχίζει και σήμερα για την υπερβολική σημασία που δίνουμε στο φαίνεσθαι έναντι του είναι.

Σήμερα η Ζελβέγκερ έχει ξανά επίσημο βήμα με αφορμή το αργοπορημένο sequel της Μπρίτζετ Τζόουνς και μίλησε στο The Hollywood Reporter για το μάντρα, το ζεν που θέλει να φροντίσει και να υπερασπιστεί για τη ζωή της.

THR Issue 27 Renee Zellweger Cover embed

“Θέλω να αποφύγω κάθε αρνητικότητα που θέλει να εισβάλλει στη συνείδησή μου. Αν είναι κάτι που δεν το γνωρίζω, τότε δεν είναι αληθινό. Δεν υπάρχει” είπε η 47χρονη σταρ που είχε λόγο για την απουσία της.

“Ήθελα να μεγαλώσω. Να ανακαλύψω άλλα πράγματα” είπε. “Είναι ανάγκη να μεγαλώνεις” προσθέτει η σταρ που μοιάζει να είναι μια Μπρίτζετ Τζόουνς πραγματική. “Αγαπώ αυτόν τον χαρακτήρα. Η Μπρίτζετ κάνει τις ατέλειες να μοιάζουν φυσιολογικές”.

Δεν είναι;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ